Mówisz - maszZamieszczone przez suchar
.
Pan Leonard coś tłumaczył tumanom (czyli mnie i innym tumanom). A ja mu pyk znienacka.
330
Mówisz - maszZamieszczone przez suchar
.
Pan Leonard coś tłumaczył tumanom (czyli mnie i innym tumanom). A ja mu pyk znienacka.
330
Tak samo dobre jak poprzednieCos fotogeniczny ten Pan Leonard. Tez bym mu robil zdjecia zamiast sluchac
Pzdr i poprosze o jeszcze takich "Mowisz-Masz"Sama przyjemnosc z ogladania. Bardzo podoba mi sie, jak operowales swiatlem na tych ujeciach.
Żadne tam "operowałeś światłem". Kompletnie się na tym nie znam. Pierwszy raz w życiu robiłem zdjęcia w studio. Po prostu bardzo spodobały mi się twarze obu panów, intuicyjnie użyłem jednego ostrego światła (wczoraj dowiedziałem się co to plaster mioduZamieszczone przez suchar
). I tyle.
I tu mnie kompletnie zaskoczyles. Swiatlo na tych zdjeciach gra glowna role, jest bardzo dobre. Wyglada, jakbys dokladnie wiedzial co robisz i caly efekt byl dokladnie zamierzony. Mowie zupelnie szczerze, bylem pewien, ze masz juz doswiadczenia z takimi zdjeciami, bo "operujesz" tym swietnie. Jakby nie bylo, bardzo mi sie zdjecia podobajaZamieszczone przez Rafał Czarny
Pzdr
Pan Piotr z firmy Hensel odrobinę się spiął, kiedy przyprowadziłem modela z żarzącym się petem.
No dobra, już nie męczę tymi fotami z Katowic. Wrzucam ostatnie. Jeszcze raz dziękuja (tak mówią Hanysy) Radjowi Erewaniowi, Jackowi, Panu Leonardowi i Panu Piotrowi z firmy Hensel i kolegom z OlyClubu za przyjemną sobotę. Pewnie bym tego dnia chlał wódę, a tak zrobiłem parę fotek.
333
ostatnie moim zdaniem idealnie sie nadaje do zdraganizowania332 tez.
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
I tak się zrobiZamieszczone przez k@czy
.
Ostatnie rowniez mi sie podoba, ma swoj klimat. Szkoda tylko tej lekko przepalonej dloni w prawym dolnym rogu, ona mi jakos przeszkadza, burzy nastroj zdjecia. Bez niej cale zdjecie jest szarawe, a tak ten efekt sie psuje.
Pzdr
331,332 i 333 bardzo mi się podobająPozdrawiam
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl