Kaczy, lustro wody dodane w programie. Jestem w połowie grubaśnej książki o obróbce zdjęć, wiec przez jakiś czas będę Was zamęczał moimi próbkami. Potem mi przejdzie.![]()
Kaczy, lustro wody dodane w programie. Jestem w połowie grubaśnej książki o obróbce zdjęć, wiec przez jakiś czas będę Was zamęczał moimi próbkami. Potem mi przejdzie.![]()
Też tak myslałem, bo wyglądało to zbyt nienaturalnie. Ale mimo tego ta nienaturalność mi się podoba. No i ucha fakt jak ktos wcześniej wspomniał do poprawki.
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
na razie niech ci nie przechodzi-cos zawsze wpadnie w oko i czlowiek sam probuje pozniej .
z ksiazka mam to samo, tylko czasu troche brakuje. dawaj wiecej, dawaj![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Kurde, akurat z uchem to nic nie było kombinowane - szparowane. Faktycznie wygląda nienaturalnie, ale to nie wynik PSucia.Zamieszczone przez kali999
![]()
Zacny Pan Leonard
322
Zacny portret Ci wyszedł. Ładne cienie, choć szkoda że prawego oka nie widać prawie
/*...................*/
/* ...........................*/
Zacnie, rzeczywiscie zacnieMysle, ze prawego oka prawie nie widac specjalnie i mysle, ze to byl dobry pomysl, portret wyglada dzieki temu ciekawie
Pan w Wodzie tez dobry, ale to ucho to rzeczywiscie wyglada jakby ktos je nadgryzl... Oprocze tego bardzo mi sie podoba. Mecz nas, mecz
Wczesniej byly majzograficzne fiksografie (oby jeszcze wrocily), a teraz PSucie. Ja chetnie, oby dobre
Pzdr
w B&W dużo lepsze.
było sobie życie
95 proc. moich fot przerabiam na B&W. Czas trochę pokombinować z koloremZamieszczone przez fotomic
. W B&W zrobiłem gościa poniżej - to przyjaciel Wieja z naszego forum. Wiejo przyprowadził go wczoraj na spotkanie dwumiesięcznika. Z braku modelki robił za modela.
. Niestety, nie dał namówić się na męskie akty
. Aga jest z pewnością zawiedziona.
Można temu zdjęciu pewnie zarzucić wiele, ale jedno jest pewne. Nikt nie powie, że plastik. Powiększcie proszę tę fotę, bo dopiero wtedy widać ostrość - a na tym właśnie mi zależało.
323
Ten nos normalnie mi wychodzi z monitoraRafał, tak serio, to moim zdaniem za blisko go ująłeś, bo fajny portret... no zbyt agresywnie wciśnięty w kadr.
A z aktami męskimi... nie przesadzajmyJeśli chodzi o obiekt - wolę Niemco-Szwajcara
![]()