zacne, zacnea do tego jeszcze co ogladam cos nowego w twojej kolekcji, to tesknota coraz wieksza mnie bierze
ehhhh.
zacne, zacnea do tego jeszcze co ogladam cos nowego w twojej kolekcji, to tesknota coraz wieksza mnie bierze
ehhhh.
Nostalgia? Źle Ci u Wuja Sama?Zamieszczone przez k@czy
![]()
zaraz tam zlepo prostu sie teskni
duzo lat uplynie, zanim sie czlowiek przyzwyczai na dobre, a tak- inny kraj, inna kultura, wszystko inne, a polska-fatherland przecie
![]()
Trzeba poprostu zrobić lub kupić do tych co można osłonkę na monitor lub mieć roletę w oknie polecam, szczególnmie jak słońce świeci prosto w monitor![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Moje zmagania z programem:
321
Hej
Pomysły masz przednie
Coś nie pasuje mi brak oczu - przykuwa to uwagę i jakoś "miesza" w całej fotce.
Mimo wszystko ciekawe.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
321 - BAJER !!!!!!!!
Super ujęcie. Nietypowe. Emocjonalnie nacechowane.
...był Olek jest A6000
Łooo... niezła jazdaBaw się dalej, baw!
super fota, tylko to ucho trzeba poprawić bo wygląda jak wstawione
najpierw zapytam, co poPSules w tej fotce, bo nie chce wyjsc na ignoranta
ale troche moze mi sie uda
mam wrazenie, ze lustro wody zaczyna sie zaraz od twarzy delikwenta-tzn, ze nie jest on we wodzie, tylko zaraz za nia-nie widze lustra wody za nim, czyli powyzej linii ust za glowa-aparat nie byl na wysokosci lustra wody, wiec albo dodales wode w programie, albo gosc stoi przed jakas fontanna albo cos. ufff mam nadzieje, ze jakos to wytlumaczylem. nie wykluczam jeszcze innej opcji-ze nie mam racji
a jesli twoje zmagania dotyczyly "draganizowania", to troche jakby plamki wyszly na twarzy, ale nie jest zle.
to bylo pseudo-technicznie, a artystycznie-dla mnie bombanie wnikajac, czy to fota, czy efekt PSowania-ciekawe i nietypowe.