Świetna ta ostatnia. Faktycznie lepsza O NIEBOI dość nietypowa jak na Ciebie... taka zwiewna...
Świetna ta ostatnia. Faktycznie lepsza O NIEBOI dość nietypowa jak na Ciebie... taka zwiewna...
Dziękuję za komenty. Kolejna fota, pseudodragan.
317
Moim zdaniem fotka byłaby swietna gdyby nie to,ze ktos złosliwie "upieprzył" ją czekoladą.Sorry za wulgarnosc i złosliwosc.Chciałbym zobaczyc oryginał.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Rafal,
on ma byc taki ubrudzony? Czy wina mojego monitora? Albo sie nie znam, bardzo prawdopodobne.... Albo mnie upewnij w przypuszczeniach, albo tez wytlumacz i rozwiej moje watpliwosci.
pozdrawiam,
excel
troszke za "czekoladowy" -chyba, ze tak mialo bycjesli tak, to troche mi nie podchodzi.
To moja druga próba zrobienia efektu a'la Dragan. Chyba niezbyt udana. Pierwsza to była całkowita porażka. Dziękuję za opinię.
Nie miało tak być, tak po prostu wyjszło. Jeszcze nie panuję nad tymi suwakami, warstwami, maskami i innymi cholerami.
Przedobrzyłeś... zwłaszcza na palcach.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
No co Ty - stary zardzewiały już jest.Zamieszczone przez grizz
![]()
Pozdrówka
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Widzę, że pseudodragan nie przypadł Wam do gustu. No nic, jedziemy dalej:
318
Heheh dobre... ale wolałbym bez tego ziarna.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.