Strona 75 z 759 PierwszyPierwszy ... 2565737475767785125175575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 741 do 750 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Świetne!

Troszkę tylko poświatę zmniejszyć przy spodniach stojącej dziewczyny i będzie kapitalnie
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cześć Rafale, nie widzialem poprzedniej wersji tego zdjecia i nie udzielam sie w Twoim wątku, choc podpatruje co i rusz.... to zdjecie jest dla mnie baśniowe, tak sie zamyslilem, ze dziecinstwo mi sie przypomnialo... i tak malarsko fajnie wyszlo (wyobraznie mi rozbudziłeś).
    Pozdrawiam.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Przeworsk
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    (...) motyw mi się podoba:
    Mnie tez

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,
    Fotka z dziewczynami i dorożką, w kolorze, którą wystawiłeś na CF, podoba mi się o 100 % lepiej niz ta powyżej w wersji czarno-białej. Tam jest życie, a tu tylko czarn-obialy, nostalgiczny celofanik. Jeszcze jedna drobna sprawa - winieta cz-b jest, jak na moje oko, nie bardzo do przyjęcia. Kolorową trawię, choć z trudnością.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    CZeść

Pierwsza fotka o niebo lepsza, wrzuć ją jeszcze raz dla tych co nie pamiętają albo nie widzieli

Pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Tadeuszu, szanuję Twoje zdanie, choć nie zawszę się z nim zgadzam.

Zwykle obrabiam foty w kolorze i WB. Czekam jeden dzień (co najmniej) przed wrzuceniem na jakiekolwiek forum. Dopiero wtedy decyduję, czy nadaje się do pokazania ludziom, czy nie. I często się mylę. A wiem to dzięki reakcjom ludzi, którzy mówią: "to mi nie pasuje, tamto bym zmienił". Bardzo sobie cenię ludzkie głosy, bo dzięki nim uczę się.

Mam np. swoją ulubioną fotę, uważam, że jest świetna. Ale pokazałem ją w wielu miejscach w Internecie i okazało się, że podoba się tylko mnie. To była bardzo ważna lekcja.

Najczęściej mam tak, że zaraz po obróbce podoba mi się kolorowa wersja. Ale następnego dnia wybieram WB. Po prostu lubię to i nic nie poradzę.

Tadeuszu, Ty fotografujesz w zupełnie innym stylu niż ja. U Ciebie widzę "akuratność" i tę "akuratność" nieraz podkreślałem w moich skromnych komentarzach pod Twoimi fotografiami. I cenię Ciebie właśnie za tę normalność. Ja natomiast próbuję być bombastyczny, kombinuję jak koń pod górkę - szeroki kąt z bliska, podchodzę na metr do żuli i strzelam im w twarz. Po to, by moje foty były dziwaczne. Czasem osiągam pożądany efekt, najczęściej nie.

Myślę, że w Internecie jest miejsca dla nas obu. Pozdrawiam Cię i wszystkich Olkowiczów. I Canonierów i Nikoniarzy, Pentaksiarzy, Samsungowców itd.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez john100
    CZeść
    Pierwsza fotka o niebo lepsza, wrzuć ją jeszcze raz dla tych co nie pamiętają albo nie widzieli
    Pzdr
    Okij

316a
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Krcze...

mam zgryz, która lepsza, bo obie wymiatają

wywoływałes to 30*30, albo 40*40 ?
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz
    wywoływałes to 30*30, albo 40*40 ?
    Nie wywołałem. Na razie robię porządek na kompie i obrabiam na nowo foty właśnie pod kątem odbitek (mądrzejszy jestem o przeczytaną do połowy książkę Scotta Kelby'ego). I wygrzebuję niepublikowane foty. Mam tego całe mnóstwo A to tylko foty cyfrowe z ostatniego roku (bo od roku mam syfrę). Płodny jestem jak królik .

Kiedyś się wezmę za negatywy. Mam tego całe pudło .
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    heh... mam to samo, tylko sesja mnie blokuje a czeka do przejrzenia coś ca. 3tyś fot z Bliskiego Wschodu :/

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów