Dziękuję za komentarze. Kolejna fota nosi przydługi tytuł: "Pani w obuwniczym miała taki ruch, że wszystkie jej się buty rozeszły". Ktoś wie z czego to cytat?
Kliknijcie proszę, by powiększyć.
313/314
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota nosi przydługi tytuł: "Pani w obuwniczym miała taki ruch, że wszystkie jej się buty rozeszły". Ktoś wie z czego to cytat?
Kliknijcie proszę, by powiększyć.
313/314
Pogodno
Lewe zdjęcie dużo ciekawsze, dlatego bym je pokazał osobno.![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Zespolik "Pogodno" fragmecik tekstuZamieszczone przez Rafał Czarny
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Jasne, że Pogodno.![]()
Kolejna uliczna fota:
315
Rafał Czarny
Nie kapuje fotki skurka dziadka
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Stoi starszy pan zasłuchany w melodię ulicznych grajków. To melodia z czasów jego młodości. Przy niej pierwszy raz całował kobietę.Zamieszczone przez szklarz
Szklarz, nie trzeba kapować tej foty. Ot, taki zatrzymany w kadrze moment.
Szkoda, że dka przestał się udzielać. On dorabiał do zdjęć fajne historie.
heh, zaloze sie, ze dziadkowi chodzi o co innegomoj ojciec grywal na akordeonie-do tej pory trzyma go w szafie, ale juz nie chce mu sie grac
dziadek na pewno tez akordeonista-sam bym przystanal i posluchal-teraz to rzadko uzywany instrument-nie dziwie mu sie
pamietacie-chyba dwa lata temu na (chyba) jazz jamboree byl boby mcferrin-jak on dal czadu z dwoma polakami. oni grali na akordeonach a bobby swoje-matko-nie moglem sie oderwac od telewizora
tym większe było moje zdziwienie ostatnio jak na korytarzu w szkole przyuważyłem jednego z uczniów przygrywającego właśnie na akordeonieto tak offtopem
.
Kiedyś dawałem to zdjęcie, ale kolorowe. Obrobiłem je jeszcze raz, bo motyw mi się podoba:
316