...i pomysł. Zresztą podobnym wyzwaniem byłby jeleń na rykowisku w wydaniu olejnymFajny temat na konkurs - pozornie kiczowaty motyw przedstawić niesztampowo
![]()
...i pomysł. Zresztą podobnym wyzwaniem byłby jeleń na rykowisku w wydaniu olejnymFajny temat na konkurs - pozornie kiczowaty motyw przedstawić niesztampowo
![]()
124 dobre. Btw. przypomniał mi się mój ćwiczeniowiec od analizy matematycznej - raz kiedyś też go przyuważyłem, jak na hulajnodze przy uczelni śmigał ze swoją bujną czupryną, świeży doktor
.
OM-1, mZD 12-40 F/2.8, mZD 60 F/2.8, Nocticron 42.5 F/1.2
flickr: lcf80
Ufffff, wraca kolega do siebie![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jazz przecudny. Koncert w ultra-hitlerowsko-zajefajnej knajpie „Muzyczna Owczarnia” w podszczawnickich Jaworkach. Rzecz ponoć kultowa, kto nie wierzy, niech googla. Wychowany w buraczano-punkowej, prlowskiej rodzinie nie wiedziałem jak się zachować. Entuzjastycznie gwizdałem po co lepszej solówie. Problem w tym, że tylko ja gwizdałem.
Tsza uważać w drodze powrotnej.
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 7.08.14 o 20:49
Świetny, nienudny set koncertowy. I nie jakieś badziewne składki ino konkretNajlepsza Twa wrzutka od... yyy...
![]()
Fajne foty. Świetne
Koleś z trzeciej fotki ma taką dziwną minę, jakby znudzony był.