Jasiek, to znakomity model! Następnym razem biorę go na wyłącznośćWiem jak to zabrzmiało
![]()
Jasiek, to znakomity model! Następnym razem biorę go na wyłącznośćWiem jak to zabrzmiało
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
tego osobnika ze 130 kojarzę, dobry kompan![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Niektórzy. Wilki. Twierdzą, że Czarny na zlotach tylko mordę moczy, dokucza Caymerowi*, a zdjęć nie robi. Kolejna wrzuta zadająca kłam temusz i owemusz...
Zlot w Zawierciu i przecudna huta szkła. Po zakończeniu zwiedzania dostałem sygnały, że ponoć zginęły dwa kieliszki rżnięte w krysztale. Takie nieduże na czterdzieści mililitrów. Przyznać się, kto dziwignął drugi...
* Jeden ze zlotowiczów odniósł wrażenie, że jesteśmy z Caymerem zantagonizowani. Otoosh bynajmniej. Lubię kolegę.
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 7.06.14 o 22:54
Zajebiste te fotki z Zawiercia niesocjalistyczne w formie. Treść..............OK tak jak i forma![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Kurde, a co to za zlot w Zawierciu?Nic mi o tym nie wiadomo. Pewnie tajny zlot dla vipów. A w ogóle to mam tam kuzyna najbliższego.
A foty cudne. Bylim w hucie szkła na zlocie w Jurze, ale takich fajnych kadrów nie mam![]()
Z tych Zawierciowych chyba hsz_02 mi najbardziej pasuje, dobry kadr i lekko steampunkowy (<3) klimacik. Do hsz_03 jakby modela/modelkę w stylu wiktoriańskim dorzucić, też by miodzio było :P
.
OM-1, mZD 12-40 F/2.8, mZD 60 F/2.8, Nocticron 42.5 F/1.2
flickr: lcf80
No no - świetnie Ci "wyszły" te szklane kadry.
Czwórka jak dla mnie - super.
Pozdrawiam.