Szkoda, że tak wielu ludzi o tym zapomina...Zamieszczone przez Rafał Czarny
Może na naszym forum przydałoby się zrobić rubrykę z takimi sentencjami![]()
Szkoda, że tak wielu ludzi o tym zapomina...Zamieszczone przez Rafał Czarny
Może na naszym forum przydałoby się zrobić rubrykę z takimi sentencjami![]()
Full speed ahead!
Od rana zastanawiam się, czy wrzucić tego robala przystojnego do mojego wątku. Będzie tu pasował jak kwiatek do kożucha. Ale co mi tam - wrzuciłem kiedyś widoczek z drzewem, to może świat się nie zawali jeśli wrzucę makro
. Będę dawał takie foty jeden raz na trzysta
.
307
Boże... Wrażenie podobne, jakbyś wysiadł z BMW typu "rekinek" w białym dresie i kilogramie złota na szyi![]()
![]()
Samo zdjęcie oczywiście ok.
Full speed ahead!
Zamurowało mnie. Lubię takie niespodzianki.
Teraz czekam na majza w wykonaniu Tadeusza![]()
zdjęcia bomba, zwłaszcza 306 - ale to już wiesz....
ziarno????
chciałbym aby mój olek tak szumiał na iso 1600......
ale szczerze - gdyby mi ktoś uwagi nie zwrócił na szum szumu bym nie zauważył....
zdjęcia i fotoamatorzy dzielą się na dwie kategorie:
- pierwsza - zdjęcie jest wyrazem technicznych możliwości posiadanego sprzętu
- druga - zdjęcie jest formą artystycznego wyrazu, odbiciem wrażliwości
akurat mnie bardziej ciągnie do fotografii B&W (za co zrywam ochrzan od małżonki - ona woli kolor), cieszę się, że nie tylko ja i nie tylko ja robię takie zdjęcia za pomocą Olka
zastanawiam się, na ile pomoże mi zmiana obiektywu na 14-54, ale chyba muszę, bo mi coś 14-45 zwariowało ni nie chce za bardzo ostrzyć.... może to znak ????
Albercik wie lepiej...
był e300, był d80, był e3+14-54...jeszcze jest d30+70-200 VRII+N35/50/85mm...
jest i będzie rx10...
Nie ma słabych aparatów... są tylko słabi fotografujący....
motyl mi wygląda na z lekka zażółconego![]()
.
CZeśćZamieszczone przez olifant
Aha, tych po prawej kwiatków mogłoby nie być, mimo wszystko mnie cieszą takie fotki w obecnej aurze - dodają ciepła :P
Poprzednia fotografia piękna!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
O fotce 306 mozna pisac w samych prawie superlatywach jest w Twoim stylu.Faktycznie ciemna głowa w LGR ociupinkę razi.Temat zdjęcia i jego przedstawienie swiadczą o tym ze wiesz kiedy i gdzie znalezc sie z aparatem i kiedy uruchomic migaw
Fotka 307..........nie z Twojej bajki........więcej nie napiszę........pewnie sam wiesz ze to nie to![]()
308 i 309 ......cały Ty![]()
W 308 brakuje mi jakiegos "adresata" tego gestu.W 309..........szkoda ze nie widac oblicza Białej Damy,a przynajmniej większego jego fragmentu.Dwie głowy jako głowny motyw a tylko jedno oko..........pozostawia to pewien niedosyt.........za mało ekspresji.Bo ilez ekspresji moze dostarczyc jedno oko???Jest w kadrze gest....ale bez chocby fragmentu mimiki twarzy ten pocałunek smierci nie robi tak "dramatycznego" wrazenia.Ale fotki są OK.Pozdrawiam
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.