Tryptyki wspaniałe!PozdrawiamAle widzę ,że "trąby" tryknięte
![]()
Tryptyki wspaniałe!PozdrawiamAle widzę ,że "trąby" tryknięte
![]()
Ostatnio edytowane przez voovoo2 ; 11.04.14 o 20:14
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 12.04.14 o 10:10
Swietny zestaw fotek.Oglada się to jak krótki filmi. Dla mnie bomba. XZ2 faktycznie robi wrażenie.Bym se kupił............ale już mi się nie chce kupować czegokolwiekot przywilej wieku.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Z 95 - trzecie - świetne.
No i "ostatnia" koncertowa wrzuta - super.
Pozdrawiam.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
97
Skrycie, każdy streetphoter marzy przemierzając dżungle miast (jak śpiewał pewien przesympatyczny narkoman i alkoholik), by w końcu stać się świadkiem wydarzenia, które uczyni go sławnym. Pulitzer.
I mnie w końcu po latach zdzierania zelów to się przytrafiło jak brzydkiej pannie dziecko .
Spotkałem… sam w to nie wierzę… nosz k..ufa, Brada Pida. W oka mgnieniu wydumałem formułę powitalną w Brada języku ojczystym, ale okazało się, że Brad świetnie włada językiem Norwida i Słowackiego. Ponoć jakiś pradziad. Góral z góry Synaj, czy cóś…
Brad był wczorajszy. A nawet przedwczorajszy. Pono popstrykał się z Andżoliną i urwał się swoim dżetem na doopy do Krakowa. Stuknąwszy się pucharami z lokalną bohemą artystyczną po przebudzeniu był lżejszy o portfel.
Zapytał czy nie mam parę zeta na telefon, bo musi powiadomić swojego impresarję, że miejscowi skroili mu portmonetę.
Wyskoczyłem z trzech zeta, Bóg mi świadkiem, że więcej nie miałem. Brad z radości nie wiedział w co mnie całować.
W trakcie zamieszania strzelałem Bradowi foty ukradkiem z biodra. I nic mu nie powiedziałem. W końcu koleś ma furmanę waluty, a u mnie pieniądzorem nie śmierdzi. Sprzedam teraz Brada tabloidom za ciężki szmal.
Sorry Brad.
W oczekiwaniu na Pulitzera spożyłem półlitera.
Andżolina ponoć wk…iona na maksa.
Brad zapytany skąd gitara, nie potrafił udzielić sensownej odpowiedzi.
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 12.04.14 o 18:54
Nie sposób nowiciuszowi ogarnąć cały temat tego wątku. Ogólnie rzecz ujmując jest arcyciekawie. Sztuka opanowana do maksimum. Bardzo, bardzo mi się tu podoba!
Świetne, zazdroszczę! Tylko pierwsze i ostatnie zdjęcie bardzo podobne do siebie. Jedno bym wyrzucił. Może wtedy nie musiałbym kupować szerszego monitora![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Z historyjką jeszcze ciekawsze![]()
The question is, who cares?