Ten psiaczek w lewym dolnym rogu wydaje sie byc lekko porzuszonym. Takie mam wrazenie, nie wiem czy slusznie...
Ten psiaczek w lewym dolnym rogu wydaje sie byc lekko porzuszonym. Takie mam wrazenie, nie wiem czy slusznie...
Wyglądają jak przyklejone do szyby![]()
Ktoś siedzi w budzie i je dociska co by ładnie się prezentowały? tak? Czekaj, czekaj, gdzieś miałem ten numer do greenpeace...
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
I to jest właśnie IMHO cały smaczek tego ujęcia.Zamieszczone przez suchar
Mam tych ujęć ok. 400 (naprawdę!!!). W tym ok. 50 jest dobrych. A ta nieostrość na psiaku w pokazanej focie to efetkt małej GO. Pozosałe są ostre!!!
Bystry jesteśZamieszczone przez blady
.
Fajna ta ostatnia fota, dzieciakom sie podoba
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
mnie sie podoba zdecydowanie to wczesniejsze zdjecie, choc psiaki sa na nim takie bardziej smutne i takie.. takie.. skundlone. poruszone i z pozamykanymi slepkami nie wygladaja ciekawie.
to cos ty, dach tej budy zdemontowal??
Dzięki za komenty. Ostatnia fota psiakowa, którą pokazuję.
Wszystkie znalazły nowe domy. Rozdałem je w okolicy, jeden poszedł do rodziny, więc będę je odwiedzał z dzieciakami.
290
Piękne psiaki
To są uroki mieszkania na wsi, które się docenia dopiero będąc w mieście![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Dawno nic nie wrzucałem na Olkowe forum. Czas nadrobić zaległości. Tutuł: "...z czegoś trza wykarmić..."
291
Kolejną fotę zatytułowałem "Samotność". Niezbyt oryginalnie, ale to pierwsze co mi przeszyło na myśl. Po chwili pomyślałem, że lepszym tytułem będzie "Próba odebrania sobie samobójstwa".![]()
Mam spory zapasik fot, więc przez całą zimę będę Was katował odgrzanymi kotletami z wiosny, lata i jesieni. Płodny jestem jak zając...Wszystkie foty, które pokazałem, zrobiłem moim E500 w tym roku.
292