Dzięki za komenty.
Kolejna fota - mój przychówek w pełnej krasie. Tytuł: "Uśmiech plizzzzzzzzz!!!!".
Jeszcze dwie sunie do wzięcia!!!
287
Dzięki za komenty.
Kolejna fota - mój przychówek w pełnej krasie. Tytuł: "Uśmiech plizzzzzzzzz!!!!".
Jeszcze dwie sunie do wzięcia!!!
287
Dwie? Ja tam widze raz, dwa, trzy...szesc
Chyba, ze 4 chcesz sobie zatrzymac i robic im zdjecia, bo uznales, ze 6 to za duzo na jeden kadr
Ja uwazam, ze z pewnoscia nie, bo kadr z szescioma psinami bardzo przyjemny
![]()
Piechów jest sześć, ale cztery już zaklepane. Wielce okej towarzystwo. Fotę zrobiłem na potrzeby ogłoszenia, które rozlepiłem w mojej wsi i okolicy. Potem stwierdziłem, że spoczko nawet wyjszło, więc czaiłem na podobny moment (czyli wszystkie w jednym czasie w wejściu do budy, ale ładniej ustawione, z fajnymi minami. Niestety, nie chcą się już ustawić wszystkie na razZamieszczone przez suchar
).
Fajoska ramka Ci wyszła. Ale cuś masz ostatnio tendencje do ucinania głów i członków, tym razem szkoda tej łapy.
Ja bym na Twoim miejscu sprzedała jakieś firmie komórkowej - fAjoOska TaPEtka dO KomOOOoraSKa![]()
287 - superoskie jest.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
o cie pierona, rafale! bardzo mi sie podoba jak nie wiem co normalnie!!!
dwom psiakom takie oto wypowiedzi podkladam:
-"ja tez.. ja tez chce do foto sie zmiescic.."
-"ten to, psiakrew, z tym aparatem i aparatem.. kiedy juz stad pojde?"
chyba nikt nie ma klopotow z dopasowaniem do konkretnego egzemplarza, co nie?
Dziś jeszcze zaczaję się na to towarzystwo. Jak coś się uda, to pokażę. Sprawa jest trudna, bo nie chcą pozować.
ogolnie to zdjecie jest zdjeciem tygodnia.
miesiaca moze nie, bo w zeszlym tygodniu ja jakies zdjecia robilem![]()
W tym temacie drzemie potencjał. Na focie łapki są niestety ucięte i pasiaki mogłyby jadniej ustawić się w kadrze (jeden mógłby np. ziewać, dwa przekrzywić uroczo główki, kolejny w mocnym punkcie patrzeć ufnie o obiektywZamieszczone przez dka
). Jeszcze popracuję nad psiakami, żeby ładnie pozowały. Mam nawet pomysł, jak je zmusić, żeby wszystkie w jednym czasie wystawiły łepetyny z budy.
No, więc moim skromnym zdaniem, koledzy i koleżanki ustawili się do poniższego cyknięcia jak należy.
Nie zdradzę, jak ich do tego skłoniłem. Gdyby te wieści dotarły do Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami, to z pewnością ci zacni ludzie rozłożyliby się pikietą przed moim obejściem. A gdyby poznali szczegóły operacji, oflagowaliby się i rozpoczęliby strajk głodowy.
EDIT: literówki.
289