[QUOTE=Rafał Czarny;716198]Wieprzu, śniłeś mi się ostatniej nocy. Jak Boga kocham. Ale żadne tam fidrygołki - piliśmy po prostu wódkę./QUOTE]
Jaki Ty Rafale monotematyczny jesteś.![]()
[QUOTE=Rafał Czarny;716198]Wieprzu, śniłeś mi się ostatniej nocy. Jak Boga kocham. Ale żadne tam fidrygołki - piliśmy po prostu wódkę./QUOTE]
Jaki Ty Rafale monotematyczny jesteś.![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 30.04.11 o 20:17
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Piotr,masz fajny obiektyw..........ale nie rób Rafała bosko.......Ty go zrób prawdziwie![]()
Dzięki za wpisy i odwiedziny. Tymczasem foto-eksperyment. Dostałem za darmoszkę od Jacka (jeszcze raz dziękuję) chyba ze 150 przeterminowanych ruskich filmów Foto 65. Termin minął... 25 lat temu. Nadają się tylko do zabawy i eksperymentów, bo efekt jest nieprzewidywalny. Wołałem film na pałę w D-76, bo nie wiadomo jakie czasy zastosować do takiego staruszka.
1465
Sprawdza się powiedzenie "gniotsa nie łamiotsa". Foto 65...Ach, kiedy to było !
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nooo, fajoskie. Podziel się, może to jest ten moment, w którym mam wrócić do analoga![]()
hmmm za duzo dobrego...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.