Rafale, przyznaj że brodacze są jednak jednymi z najbardziej "fotolubnych", prawda ?
Rafale, przyznaj że brodacze są jednak jednymi z najbardziej "fotolubnych", prawda ?
Mi najbardziej brodacz z żąkilami. Minę ma przednią![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Nie każdy dziadek z żonkilami to brodacz,
ale ten ma filozoficzną minę. Podoba się !!!
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Poza tym moją uwagę zawsze przykuwają pewne mocne punkty, oprócz brody jak u Ojca Przedwiecznego : grube okulary, papieros bez filtra, palce z długimi, zrogowaciałymi i pożółkłymi od dymu szponami.
Swietny blog Rafale " zakochana para " super, ale album "śpij aniele śpij " wzbudził we mnie największe emocje![]()
1458 - kapelusik w stylu królowej angielskiej![]()
Dzięki za komentarze. Dawno zgrabnego biuściku nie było w moim wątku:
1460
Od dawna chodził mi po głowie pomysł, żeby eksplorować streetowo Śląsk. Kraków jest nudny jak flaki z olejem. Śląsk jest przepiękny!!! Do tej pory miałem luźne związki z tym regionem. Przez półtora roku studiowałem w Katowicach na jednej z tamtejszych uczelni i zakochałem się w Ślązakach. Uwielbiam śląską gwarę, uprzejmość tamtejszych ludzi.
Choć pomysł na śląski street powstał w mojej głowie dawno temu, dopiero teraz wcieliłem go w życie. Pojechałem na cały dzień do Bytomia i zrobiłem... 100 dobrych streetów!!! Na pewno będę tam wracał. Cały dzień chodziłem po (ponoć) najbrzydszej i najbardziej lumpiarskiej na całym Śląsku dzielnicy Bobrek w Bytomiu. Obrabianie fot potrawa jakiś czas, ale jestem bardzo zadowolony z efektu.
Na początek fotki z centrum Bytomia. Nad Bobrkiem muszę popracować, za fajny materiał, żeby go ot tak na szybko obrobić.
1461
1462
1463
Czekamy zatem na wiecej![]()
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43