Jeśli dobrze pamietam, to rower (rozmazany) bardzośmy tu chwalili. Tym bardziej gratulacje, jest ci bowiem jakaś siła w olkachRafał, przeoczyłem psiaki. Piękna fota. Szkoda, że to tak daleko, bo brałbym.
Jeśli dobrze pamietam, to rower (rozmazany) bardzośmy tu chwalili. Tym bardziej gratulacje, jest ci bowiem jakaś siła w olkachRafał, przeoczyłem psiaki. Piękna fota. Szkoda, że to tak daleko, bo brałbym.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Żałuj. Psiaki są debest. Zabawę na sto fajerek mają dzieciaki i starzy. Tak mi się to spodobało (i moim bachorzykom), że na wiosnę zaproszę do mojej suki Kasi (tak ma na imię) kawalera godnego jej stanu. Znaczy się rasowego owczarkaZamieszczone przez Piotr Grześ
.
Następne foty. Mikołaje na dwóch kółkach. Świeże foty z dziesiejszego spacerrosa.
280
281
282
Następna fota (kliknij, by powiększyć):
283
Dbacie, żeby mi się w głowie nie pop...liło od nadmiaru komentarzy. Rozumiem. Ale nie zrażam się. Patrzę na licznik wjazdów do mojego wątku (ponad 22 tys.) i nadal widzę sens wrzucania tu fot, choć komentów tyle co kot napłakał.
Kolejna fota:
284
wrzucaj wrzucaj. ja kopiuje i sprzedaje![]()
niektore fotki to tak wrzucasz na pamiatke rozumiem. machajacy mikolaj z aberryzujaca dlonia na tle nieba.. juz mogles ja odciac, tak jak glowe innemu faciowi, z ktorym nie zgadza sie kobitka.
te wystawy fajne sa. zawsze fajne wystawy pokazujesz. wogole to mile, ze tak zachodzisz szybe, aeby nie odbijala. nie wiem, po co ludzie stawiaja gole manekiny na wystawach.
dawaj dawaj, ja ogladam wszystkie
Ja tez ogladamTe trzy z Mikolajami jakos mi nie leza, na kazdym chcialbym inna glebie ostrosci i odrobine inny kadr. 282 byloby calkiem fajne, gdyby tylko ten Mikolaj mial cala glowe...
Wystawy przyjemne, szczegolnie mi sie podobaja uchwycone miny ludzi, wpatrujacych sie w manekiny. Jakies takie zaskoczenie widac na ich twarzy (bardziej na twarzy tego Pana, chociaz mine tej Pani tez mozna rozczytac). A silnik, jak silnik, ladny
P.S. Coraz bardziej podoba mi sie Street-Photography![]()
Oba zdjęcia ze sklejki to ta sama wystawa. A manekin został roznegliżowany po to, by go odziać w inną sukienkę. Akurat trafiłem na zmienę ekspozycji. Spodobał mi się manekin bez rąk wypinający **** na klientów.Zamieszczone przez dka
mnie tez sie spodobal![]()
Manekin RulezTa Pani chyba tez tak uwaza
Ogladam twoje zdjecia, Rafal i bardzo mi sie podobaja
Pzdr
Mikołaje ok
Co Ty tak ten rynek męczysz?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.