1412
1412
1412 - Światełko pasuje, ale brakuje mi symetrii - od góry idzie fajnie, ale od tali się przekrzywiło![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Mnie bardziej niż brak symetrii w tym zdjęciu przeszkadzają ręce uciekając gwałtownie w czerń.
Tymczasem kolejna fota:
1413
tak troche slabo , cienie , swiatlo nie ciekawe . taki zwykly pstryk z tego spotkania ..., wyzej byly o wiele lepsze , ale kubitka fajnie wytatuowana nie powiem![]()
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 3.02.11 o 17:14
A mi ostatnie podoba się najbardziej z całej "tatuażowej serii".
I już piszę dlaczego:
1408- przepał na cały prawy policzek
1409- to samo, tyle że na włosach, dziwny kolor skóry i w zasadzie nie wiem co jest ostre
1410, 1411- chyba mocno przypadkowe
A ostatnie konkretne,ciekawa modelka i widać, że tylko dla Ciebie. Wyrazisty i ciekawy portret. Git!
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Specjalnie zrobiłem ten przepał. Taką wymyśliłem obróbkę i uznałem, że przepał będzie pasował. Poniżej zdjęcie "normalne". Bardziej podoba mi się to z przepałem.
Co do gościa z czarnymi oczami to się zgadzam. Zdjęcie technicznie leży i kwiczy. Mimo to je pokazałem, bo gość jest niesamowicie ciekawy. Szkoda, że tak spierniczyłem tę fotę.
Jeszcze jedno zdjęcie przystojniaka z implantami:
1414
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Moim zdaniem światło na tym zdjęciu jest całkiem przyzwoite. Świecone dużą parasolką, z drugiej strony blenda.
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 3.02.11 o 21:10 Powód: Automatyczne scalenie postów