Strzał z przewrotki w okno banku?
Pamiętacie gościa, który wyzwał kiedyś Maradonę na pojedynek w dryblingu? Zapomniałem nazwiska...
Strzał z przewrotki w okno banku?
Pamiętacie gościa, który wyzwał kiedyś Maradonę na pojedynek w dryblingu? Zapomniałem nazwiska...
Full speed ahead!
tak się przyglądam i przyglądam, a zobaczcie kto jest w odbiciu szyby nad uchem psa![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
A pieska nikt nie zauważył? I jak chowa głowę na drugiej focie (przy kopie w szybę)?
Kolejna fota. Niepomny przestróg autorów publikatorów (niektórzy wiedzą o czym mówię) pokazuję znowu majzografię.
Tytuł zerżnięty z piosenki: "...uwaga, jedzie tramwaj. Gdy jedzie, ziemia się trzęsie. Trzęsie się cały świat..."
276
Rozumiem, koparki opadły, stąd zaniemówienie![]()
. Nie zrażony wklejam nekst fotę. Ta fota z pewnościa spodaba się wszystkim:
277
EDIT: Wywaliłem fotę, bo była beznadziejna.
tfuu... spaprałeś... pokaż orginał.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Faktycznie kicha. Na swoje usprawiedliwienie napiszę, że fotę obrabiałem po pijanemuZamieszczone przez grizz
. Wywalam ją. PRECZ!!!
Wstawiałes tez po pijanemu?
Cóż ze lekceważące podejści do olyclubu :/
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
powinienes zostawic! najwieksze dziela w historii ludzkosci byly tworzone nigdy na trzezwochoc zrozumiane dopiero posmiertnie
![]()
A kto z nas tego nie czyni, czasami
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Raz jeszcze powtarzam, a kto z nas wyznawców systemu , tego nie czyni, a do tego jeszcze Robina nie ma, załamka kompletna, czas zatem chyba wypić odrobinkęZamieszczone przez grizz
![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R