1160 - podoba mi się mimo, a może dzięki, efektowi przerysowania.
1161 - w tym zdjęciu nie tyle wygładzenie, co bardziej oczy mi nie pasują.
Mam wrażenie jakby modelka nienaturalnie szeroko je otworzyła
1162 - Bardzo naturalne i przyjemne w odbiorze
Dzięki za komentarze. Jeszcze raz podkreślam - walcie w moje foty jak w bęben. Nie obrażam się. Każdy konstruktywny komentarz jest bardzo cenny. Czepiajcie się najdrobniejszych szczegółów, a ja nie będę odpisywał "tak miało być".
Kolejna fota, modelka Olusia, córa mojego kolegi (po kliknięciu w belkę zdjęcie robi się ostre. Forumowy automat jak zwykle zmasakrował zdjęcie.):
1163
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 2.11.10 o 09:35
Sympatyczna fotka, jesteś multitalentem
Jeżeli zachęcasz do szukania najmniejszych zgrzytów, to usunąłbym włosek na oczku![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Jeszcze jedno zdjęcie przeuroczej Oluni:
1164
W pierwszym przymknięte oko lalki(trochę tak strasznie wygląda) psuje trochę sympatyczny odbiór zdjęcia.
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Racja. Gdyby tę lalkę było widać np. pod pachą dziewczynki to rączka wystająca z pleców nie przeszkadzałaby. A tak, pod pachą miś, a z tyłu ręka lalki.
Nie zwróciłem na to uwagi. Wydawało mi się, że ta ręka uzupełnia kompozycję. A tak jednak nie jest.
Oko lalki faktycznie trochę demonicznie wygląda.
Dzięki za zwrócenie na to uwagi.
A dla mnie przymknięte oko lalki w przedostatnim jest całkiem ok. Odsładza fotę, nadaje jej ukrytych treści. Tu dziewczynka nie jest słitaśnie uśmiechnięta jak na drugim zdjęciu, dzięki temu można sobie trochę pofolgować z wyobraźnią. Coś uniwersalnego do jakiejś kampanii społecznej. Myślę, że równie dobrze zagrałoby w B&W.