Strona 541 z 759 PierwszyPierwszy ... 41441491531539540541542543551591641 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5.401 do 5.410 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Rafal-chwalaCi za to.Duzo wiecej to warte niz kotlety do ktorych po roku nikt nie zaglada.
    A skąd wniosek że do zdjęć Rafała w ogóle ktokolwiek kiedykolwiek zajrzy, za 50, 100 lub 150 lat?

Sprawdziłem sobie coś z ciekawości - moich 11 "ukrytych" galerii ślubnych z 2009 roku zaliczyło w ciągu ostatnich 3 miesięcy 921 wejść = średnio lekko poniżej 1 wejścia dziennie do galerii. Ktoś jednak zagląda... (choć w ciągu miesiąca po ślubie tyle wejść jest do jednej galerii )

RC - sorry za offtop, Mirek zaczął...
    Ostatnio edytowane przez mariush ; 6.10.10 o 12:54

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Pewnie nikt nie zajrzy. Ale nadzieję trzeba mieć.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    A skąd wniosek że do zdjęć Rafała w ogóle ktokolwiek kiedykolwiek zajrzy, za 50, 100 lub 150 lat?
    Hmm.Bo jak beda badac przyczyny upadku pewnych partii to wpadna na fote kumpli i ...sie zacznie

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Ja chyba jestem mniej cierpliwy, bo cieszą mnie statystyki aktualnych zaglądnięć do galerii kotletów i nie liczę na kumpli prawnucząt

| OlyJedi Awatar Sebastian_T
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Rafał, w zakładkach na moim komputerze jest link do Ciebie. Wszystkie moje zakładki, dokumenty etcetera się archiwizują. Jak zejdę z tego świata i dzieci zaczną robić porządki w ojcowskim bałaganie, może zajrzą Tym bardziej, że teraz nie raz przez moje ramię streety (bez kobit, niepełnoletni są ) oglądają
    Sebastian_T

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    Ja chyba jestem mniej cierpliwy, bo cieszą mnie statystyki aktualnych zaglądnięć do galerii kotletów i nie liczę na kumpli prawnucząt
    Na teraźniejszość nie narzekam. Ten wątek ma przeszło ćwierć miliona wejść co mnie niezwykle cieszy.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Kolejna błyskana fota. Modelka Stefcia. Fajne imię. Siostra dziewczyny z poprzedniego zdjęcia.

1152
    radocha, fajne
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dzięki za odwiedziny. Wszedłem niedawno w posiadanie porządnego skanera do negatywów, a to skłoniło mnie do grzebania w starych filmach. Poniższe zdjęcia powstały na zlecenie pewnej gazety. Popełniłem też do niej tekst, który publikuję poniżej. Choć mam zgodę bohatera na publikację, to zapikslowałem mu jednak facjatę. Może się zmienił po latach, prowadzi normalne życie i mógłbym mu zaszkodzić tym tekstem.

Matka walczy z Lucyferem

- Moja córka nie może spotykać się z tatą, który jest opętany przez Lucyfera – mówi Agnieszka K., matka 6-letniej Zuzi. Walczy w sądzie o odebranie praw ojcowskich Wojciechowi W. z Krakowa, biologicznemu ojcu. Kilka lat temu Wojciech W. ogłosił się mistrzem „Lucyferycznej Świątyni Wszechogarniającej Światłości”. Nazwał się Nekronosferatusem.

Maleńkie jednopokojowe mieszkanie w centrum Krakowa jest poświęcone w całości Lucyferowi. Wszędzie pentagramy, figurki demonów, głowa kozła, odwrócone krzyże, czarne świece. Nekronosferatus ma całe ręce w tatuażach, na piersi „pieczęć Lucyfera”. Jest liderem metalowego zespołu „Holy Death”, z którym wydał w kilka płyt. Nie ma stałej pracy, utrzymuje się ze sprzedaży demonicznych obrazów i rzeźb, które sam tworzy.

- Członkowie naszej świątyni są myleni z satanistami. My lucyferianie nie zabijamy zwierząt w trakcie obrzędów, nie niszczymy cmentarzy, nie wykopujemy trupów, nikomu nie robimy krzywdy – twierdzi Wojciech W. Pokazuje pakt, który zawarł z Lucyferem. „Dobrowolnie oddaję swoją duszę i ciało Lucyferowi i wyrzekam się sakramentów narzuconych mi przez kościół katolicki, wyrzekam się wiary chrześcijańskiej” – czytamy w dokumencie podpisanym krwią Wojciecha W. Kiedyś sypiał w trumnie, ale teraz ma za małe mieszkanie.

- Poza tym lubię się wyspać, a trumna nie jest zbyt wygodna – uśmiecha się.

Choć Nekronosferatus znany jest krakowskiej policji, nigdy nie był karany sądownie. W trakcie pielgrzymki Jana Pawła II do Polski, przez całą dobę był pilnowany przez dwóch funkcjonariuszy. Tak na wszelki wypadek.

- Wiemy, że w trakcie tzw. czarnych mszy lucyferianie profanują hostię. Modlą się do swego boga, potem deptają poświęcony opłatek – mówi ojciec Piotr Lichacz, dominikanin z Centrum Informacji o Sektach i Nowych Ruchach Religijnych.

Przed siedmiu laty Wojciech W. żył w konkubinacie z Agnieszką K., która odeszła od niego zanim urodziła się ich córka. Związała się z innym mężczyzną i razem wychowują Zuzię w duchu katolickim. W sądzie rodzinnym złożyła sprawę o odebranie Nekronosferatusowi praw ojcowskich. Na razie Wojciech W. może spotykać się z dzieckiem dwa razy w miesiącu po trzy godziny.

- Przecież nie jestem przestępcą, wierzę tylko w innego Boga. Żyjemy w wolnym kraju, każdy może oddawać cześć komu chce – mówi przywódca lucyferian.

Jego zdania nie podzielili urzędnicy z Departamentu Wyznań MSWiA, którzy przed trzema laty odmówili rejestracji kościoła pod wezwaniem Lucyfera.

- Wojtek ma zły wpływ na małą. Nie chcę, by Zuzia miała cokolwiek wspólnego z ludźmi, którzy oddają cześć Lucyferowi. Jestem katoliczką i wierzę, że ciemne moce mogą być bardzo niebezpieczne. A małemu dziecku tak łatwo zwichnąć psychikę. Komu ma wierzyć: Bogu czy Lucyferowi? – pyta zrozpaczona matka.

Robert Sadowski, Kraków

ps. Na ostatnim zdjęciu w rogach kozła widzicie pergamin, na którym bohater tekstu podpisał własną krwią pakt z Lucyferem

ps. 2 Jeszcze raz dziękuję Dropletowi, który podarował mi kartę SCSI, dzięki której mogłem podłączyć stary ale jary skaner.
    Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 12.10.10 o 16:06
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    U Ciebie zawsze mozna znalezc cos ciekawego
    Ciekaw jestem czym Lucyfer podpisal ten pakt- chyba, ze to byla deklaracja jednostronna
    Z jednej strony niby wolnosc wyznan, ale faktycznie- jak to wytlumaczyc dzieciakowi?
    Z tego, co znalazlem w sieci, to chlopaki nadal graja
    Ciekawosc kaze mi sie zapytac- czego dotyczyl rzeczony pakt? Miales okazje go przejrzec albo autor powiedzial, co sie w nim znajduje?
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar Dar-i-jush
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Gdzie te czarne świece? Cała gama kolorystyczna, a czarnych brak Bohater jakby zatrzymał się w rozwoju na etapie nastoletniego poszukiwania szokującej alternatywy. Normalnie się z tego szybko wyrasta. Rzeczywiście zły wzór dla dziecka.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów