To nie jest stockowe światło. Na stocki świeci się równo, bezcieniowo, a tu nie jest równo poświecone. Pewnie białe tło kojarzy Ci się ze stockami.
To nie jest stockowe światło. Na stocki świeci się równo, bezcieniowo, a tu nie jest równo poświecone. Pewnie białe tło kojarzy Ci się ze stockami.
W ostatnim między dłońmi powstał dziwny maziaj na spodniach po retuszu. Poza tym krawędź lewej dłoni trochę dziwnie wygląda. I jeszcze trzeba by zamaskować tą białą kropkę pod palcem wskazującym lewej dłoni.
Toć napisałem stockowo-ostre.
Taki miszmasz, który zdecydowanie nie trafia do mnie.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Mnie tam takie swiatlo nie przeszkadza, ale brak kawalka nogi owszem
Wydaje mi sie, ze pomiedzy butami i walizka, przez nieuwage wymazales dziewczeciu kawalek nogi Rafale.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jak nic nie majstrowales to faktycznie dziwnie wyszlo, albo ta dziewczyna ma tak starsznie szczuple nogi.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ładne zdjęcie. Jest zdecydowana poprawa względem pierwszych tego typu które tu umieszczałeś. Modelka nie jest tak płasko oświetlona dzięki temu przyjemniej się to ogląda.
Kolejna błyskana fota. Modelka Stefcia. Fajne imię. Siostra dziewczyny z poprzedniego zdjęcia.
1152