Będzie więcej zdjęć.Tymczasem fota moich tancerzy:
1285
Będzie więcej zdjęć.Tymczasem fota moich tancerzy:
1285
Wyobraź sobie, że Twoja córuś za kilka lat przychodzi z takim "obcym" wszczepionym pod skórę - brrrrr... paskudnie to wygląda.
Fajoskie te zdjęcia z tatoofestu. To bardzo wdzięczny temat ale relacje zwykle wyglądają podobnie - ot - wydziarany dziara wydziaranego. Tu jest podobnie ale wychwyciłeś ciekawe osoby i sympatycznie je pokazałeś. Starsza pani wymiata.
Kiedyś marzyłam o fajnej dziarze, cieszę się, że nie uskuteczniłam swego planu![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Staram się, żeby w wątku nie było nudno, więc stosuję metodę płodozmianu. Dawno nie było żadnego streeta.
1286
o WOW![]()
![]()
Na ostatnim zdjęciu jest chłopak z mojej szkoły (znam tylko z widzenia) i kuzynka mojej koleżanki
haha ale sie zaskoczyłam
ale świat jest mały
Apropo zdjęcia- dobre![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Zdjęcia z Tattofest świetne,gość z żelastwem w ciele robi wrażenie,tak samo jak ta starsza kobieta.
Parasolka odlot!
Tancerze jak nie Twoje.
No a przecudnego stworzenia domagam się stanowczo więcej w tym wątku!
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Widzicie jak street pomaga, to lepsze niz nk :P
Wersja Night'a co do Natali niestety ale lepszaNa tancerzach chyba cien od reki na twarzy przeszkadza
Co piłeś? Ja "w Natalii" nic nie poprawiałemTo tylko cytat był
![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Tancerze fajni ale tancerce na twarzy przydało by sie bardziej jednorodne światło. Chłopak z gitarą i zapatrzona w niego dziewczyna przyjemne.
pozdrawiam Wiejo