Strona 51 z 759 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101151551 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,
    Pomóz mi zrozumieć, dlaczego fotka 260 nawiązuje w jakis sposób do ojca dyrektora.
    Pzdr, TJ

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    no troche naciagane z tym ojcem dyrektorem ... przeciez nie kazda staruszka slucha tego radia

z tej ostatniej serii najbardziej pasuje mi ostatnia fotka ... szkoda tylko za calej bramy (gory) nie widac
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Odnoszę wrażenie, że całę Twoje dorosłe życie. polega na płodzeniu udatnych i obiektywnych dzieci(wyrazy uznania), czarowaniu przyjaciół, okolicznymi widoczkami za 50 zeta z rolnikiem w tle i puszczaniu się w miasto, co najbardziej pochwalam,że o chodowli wspaniałych piesków nie wspomnę. Jak dla mnie, to puszczaj się tak dalej, w miasto, bowiem takich widoczków łaknę i na nie oczekuję. Tylko, ty jak już kiedyś pisałem, z lufą w mieśćie takim jak Kraków czujesz się swobodnie, a my prowincja, zza krzaczka
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
    Rafał,
    Pomóz mi zrozumieć, dlaczego fotka 260 nawiązuje w jakis sposób do ojca dyrektora.
    Pzdr, TJ
    To proste. Starsi ludzie (nazywani przez niektórych moherami) wpłacali w swojej naiwności pieniądze na konto Radia Maryja na ratowanie stoczni Gdańskiej. Wdowi grosz oddali, lekarstw nie brali, niedojadali (kucze, jak Kapuściński pojechałem ). Pieniądze zniknęły, stocznię szlag trafił. A słuchacze Radia Maryja nadal wierzą w Ojca Dyrektora.

Stąd skojarzenie. Proste jak melodia ludowa.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,
    Przyjmuję wyjasnienie. Nawet mógłbym zaśpiewać piosenkę i uzasadnić następnie jej związek z tezą, jak w nieodżałowanych "Spiewających fortepianach" Rudiego Schubertha.

Swoją drogą, to Stocznię i tak by szlag trafił, już za Wałęsy to był bankrut bez większych perspektyw, dzisiaj jest to rejon nieustających małych i większych geszeftów. To jest tak, jak na siłę łączy się gospodarkę z polityką poprzez związki personalne, czyli obsadę stanowisk przez krewnych i znajomych Królika.

Inicjatywa Ojca Dyrektora byla wybitnie polityczna i propagandowa, co wazne - niegodziwa, niemoralna, w dodatku beznadziejnie spaprana poprzez inwestowanie na giełdzie na zasadzie - kompel dzwonił do mnie i powiedział, że warto zakupić te i te akcje, gwarantowany zysk.
    Pzdr, TJ

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dzięki za opinie. Następne uliczne z ostatniej niedzieli:

264
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar vendro
    Mieszka w
    Lubin
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    chyba nie chcesz przez to zdjecie pokazac, ze ktos chwalacy sie zdjeciem z Papiezem JPII stara sie przyciagnac bardziej na siebie uwage i zarobic na nim? bezczelstwo.

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Normalne. Przeca JPII to najlepsza marketingowa dźwignia handlowa/przebój ostatnich sezonów.
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

| OlyJedi Awatar WUJEK MARO
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez vendro
    chyba nie chcesz przez to zdjecie pokazac, ze ktos chwalacy sie zdjeciem z Papiezem JPII stara sie przyciagnac bardziej na siebie uwage i zarobic na nim? bezczelstwo.
    Nazwałbym to metodą "na Rydzyka". Ten człowiek od dawna tak robi.
    Full speed ahead!

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez vendro
    To właśnie chciałem pokazać. Smutne to i żałosne. A zdjęcie przypięte jest na spinaczach do prania.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów