Rafał,
Pomóz mi zrozumieć, dlaczego fotka 260 nawiązuje w jakis sposób do ojca dyrektora.
Pzdr, TJ
Rafał,
Pomóz mi zrozumieć, dlaczego fotka 260 nawiązuje w jakis sposób do ojca dyrektora.
Pzdr, TJ
no troche naciagane z tym ojcem dyrektorem ... przeciez nie kazda staruszka slucha tego radia
z tej ostatniej serii najbardziej pasuje mi ostatnia fotka ... szkoda tylko za calej bramy (gory) nie widac![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Odnoszę wrażenie, że całę Twoje dorosłe życie. polega na płodzeniu udatnych i obiektywnych dzieci(wyrazy uznania), czarowaniu przyjaciół, okolicznymi widoczkami za 50 zeta z rolnikiem w tle i puszczaniu się w miasto, co najbardziej pochwalam,że o chodowli wspaniałych piesków nie wspomnę. Jak dla mnie, to puszczaj się tak dalej, w miasto, bowiem takich widoczków łaknę i na nie oczekuję. Tylko, ty jak już kiedyś pisałem, z lufą w mieśćie takim jak Kraków czujesz się swobodnie, a my prowincja, zza krzaczka![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
To proste. Starsi ludzie (nazywani przez niektórych moherami) wpłacali w swojej naiwności pieniądze na konto Radia Maryja na ratowanie stoczni Gdańskiej. Wdowi grosz oddali, lekarstw nie brali, niedojadali (kucze, jak Kapuściński pojechałemZamieszczone przez Tadeusz Jankowski
). Pieniądze zniknęły, stocznię szlag trafił. A słuchacze Radia Maryja nadal wierzą w Ojca Dyrektora.
Stąd skojarzenie. Proste jak melodia ludowa.
Rafał,
Przyjmuję wyjasnienie. Nawet mógłbym zaśpiewać piosenkę i uzasadnić następnie jej związek z tezą, jak w nieodżałowanych "Spiewających fortepianach" Rudiego Schubertha.
Swoją drogą, to Stocznię i tak by szlag trafił, już za Wałęsy to był bankrut bez większych perspektyw, dzisiaj jest to rejon nieustających małych i większych geszeftów. To jest tak, jak na siłę łączy się gospodarkę z polityką poprzez związki personalne, czyli obsadę stanowisk przez krewnych i znajomych Królika.
Inicjatywa Ojca Dyrektora byla wybitnie polityczna i propagandowa, co wazne - niegodziwa, niemoralna, w dodatku beznadziejnie spaprana poprzez inwestowanie na giełdzie na zasadzie - kompel dzwonił do mnie i powiedział, że warto zakupić te i te akcje, gwarantowany zysk.
Pzdr, TJ
Dzięki za opinie. Następne uliczne z ostatniej niedzieli:
264
chyba nie chcesz przez to zdjecie pokazac, ze ktos chwalacy sie zdjeciem z Papiezem JPII stara sie przyciagnac bardziej na siebie uwage i zarobic na nim? bezczelstwo.
Normalne. Przeca JPII to najlepsza marketingowa dźwignia handlowa/przebój ostatnich sezonów.
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Nazwałbym to metodą "na Rydzyka". Ten człowiek od dawna tak robi.Zamieszczone przez vendro
Full speed ahead!
To właśnie chciałem pokazać. Smutne to i żałosne. A zdjęcie przypięte jest na spinaczach do prania.Zamieszczone przez vendro
![]()