W "kwadracie" bardzo fajnie pokazane proporcjeCo do aktu to też chętnie zobaczyłbym więcej twarzy (choć czy tu wzrok skupia się na twarzy
)
W "kwadracie" bardzo fajnie pokazane proporcjeCo do aktu to też chętnie zobaczyłbym więcej twarzy (choć czy tu wzrok skupia się na twarzy
)
Bufetowa, Quentin, zgadzam się z Wami. Wieczorkiem usiądę do kompa i jeszcze raz obrobię fotę. Mam rawa więc bez problemu wyciągnę coś z przepalonej twarzy.
Klasyk z drzewkiem swietny, akt przyjemny z tym, że uwaga Bufetowej bardzo trafna, także miałem wrażenie dwuosobowości.
pozdrawiam Wiejo
Poprawiłem zgodnie z Waszymi sugestiami i jest IMHO lepiej. Dziękju za dobrą radę.
1256 B
Było dobrze, jest super.
Od dłuższego czasu obserwuję Twoje foty (również te streetowe i koncertowe) i jestem pełen uznania.
Pozdrawiam
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
nie, nie.... jednak więcej cienia z pierwszej wersji nadaje zdjęciu więcej tajemniczości.... zdecydowanie wolę pierwszą wersję. W drugiej jakoś za bardzo skupiam się na nosie modelki.....
Nie dogodzisz każdemu![]()
Ja przy takich obrazkach bardziej skupiam się na pierwsiachFota pierwsza klasa i druga wersja bardziej do mnie przemawia.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dlatego czasem warto aby wdepnęła tu jakaś kobieta i spojrzała na twarz - czy śminka sie nie rozmazała albo przedziałek krzywo![]()
Jest jeszcze dziwny włos PD, nierówność na ramieniu bym wyretuszował.
Na wstępie-jestem wielbicielem kobiecych wdziękówjednak... (bez czepialstwa) poprzez taką a nie inną pozę modelki przybyło jej brzuszka ( zgarbione plecy, ten ćwierć obrót, oraz b. jasny brzuch pod piersią spowodowały wg mnie takie złudzenie)- a sądząc po rękach pani jest szczupłą osóbką - przyglądnij się, byle bez zbyt długiego wpatrywania się w piersi
pozdrawiam