Deny, jeśli opublikuję w moim wątku akt męski (brrrZamieszczone przez dka
), to kopnij mnie w **** z całej siły
.
Deny, jeśli opublikuję w moim wątku akt męski (brrrZamieszczone przez dka
), to kopnij mnie w **** z całej siły
.
nigdy nie mow nigdy.
"deny" brzmi jak akt meski. nie rob tego wiecej, oka?
Akt męski! Akt męski! Tejket!![]()
OK. Mówisz, masz. I to jeszcze akt męski na koniu.Zamieszczone przez agapiet
Bez numeru (Jezu, muszę odstawić butapren)
Rafał,
Krajobraz przytomnie chwycony. Atrakcyjnie oświetlony, promienie tak dosłownie siegają ziemi, jak na starych litografiach. Wolałbym mniej "wyostrzenia" tego efektu - aby pozostal bardziej miękki, wtedy więcej by bylo w fotce zadumy. Od prawej brak sladu skąd biegnie światło, tzn. moim zdaniem prawy górny róg mógłby być jaśniejszy nieco.
Fotka mimo to ma klimat. Przedstawia w sposob bardzo zywy ten kawalek ziemi obok którego tysiące ludzi przeszlo obojetnie. Chwalę fotografa.
Pzdr, TJ
Krajobraz... A jednak!
![]()
Dobra, niech krajobrazami i aktami męskimi (bleee,) zajmą się specjaliści. Miejskie klimaty to moja dziedzina.
260 ...ojciec derektor wiedziałby, co z tym zrobić...
260 mi się podoba. Lubię Rydzykowne tematy![]()
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
Mi się akurat kojarzy z czymś bardziej smutnym, z przeciętną starszą Panią z niską emeryturą żyjącą od 1-go do 1 -go której marzeniem jest otrzymanie takiego naszyjnika od jednego ze swoich dzieci lub wnucząt, którzy dawno zapomnieli, że mają babcie i matkę. Zamyślona patrzy i wspomina czasy, za których gdyby pokazała swojemu nieżyjącemu już mężowy, takie skarby z pewnością by jej sprawił ot tak - bez okazji, dlatego że ją kochał.260 ...ojciec derektor wiedziałby, co z tym zrobić...