Przyjemnie gdyż światełko bardzo ładnie oddaje w niedosłowny sposób kształty. Bardziej jednak podoba mi sie 1189 być może za sprawą zmysłowo opuszczonej głowy.
Przyjemnie gdyż światełko bardzo ładnie oddaje w niedosłowny sposób kształty. Bardziej jednak podoba mi sie 1189 być może za sprawą zmysłowo opuszczonej głowy.
pozdrawiam Wiejo
Rafał,
Wybieram pierwsza wersję aktu z dwóch najważniejszych powodów:
- dłonie zbyt skryły się w cieniu, ich oświetlony wyraźniej splot i ułożenie na łonie tworzyły na pierwszej fotce lokalną kompozycję i pozwalały pominąć biodra. Na drugim zdjęciu biodra wchodza w oczy i są tak oświetlone, ze sprawiaja wrażenie mniej dynamicznych;
-drugi argument - za Wiejo - twarz na pierwszym bardziej zmysłowa.
Pzdr, TJ
Z dwóch ostatnich aktów wybieram pierwszy.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dziękuję za komentarze. Teraz fota z innej beczki. Zrobiona przy trasie Kraków - Skała. Wybierzcie się w te rejony, szadź sprawiła, że krajobraz jest jak z bajki. Niestety, pozrywała linie, powywracała słupy. W okolicy ludzie nie mają prądu. W całej Małopolsce ponad 20 tys. ludzi żyje przy świeczkach.
Ale taka okazja prędko się nie powtórzy.
1191
Niesamowicie piękna jest natura i jej siły.
Piękne ujęcie.
Śliczności ... nie moge oderwać wzroku ... aż sie prosi o galerie ...
Mam nadzieje że jestes dumny z tej fotki![]()
Rewelacja
Co do aktu - bardziej jednak pierwsz wersja
Ostatnie zdjęcie świetne - natura czyni cuda![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Ehhh, piękne.
Z jednej strony natura pokazała swoje piękno jednakże z drugiej, czego nie widać na zdjęciu, sprawiła tyle problemów ludziom. Cóż tak niestety wygląda nasza matka natura.
Ostatnio edytowane przez kowalikster ; 20.01.10 o 10:28