Fajna i na czasie ta wrzutka z Wigilii w supermarkecie.
1167. - placki ziemniaczane z marketu na Wigilię?![]()
1169. - świetnie złapane,
1170. - te seksowne udka interesujące by były w kolorze![]()
Fajna i na czasie ta wrzutka z Wigilii w supermarkecie.
1167. - placki ziemniaczane z marketu na Wigilię?![]()
1169. - świetnie złapane,
1170. - te seksowne udka interesujące by były w kolorze![]()
eeeee nooooo.... bo ja wiem, czy wk...eni.....
raczej zamysleni i zalatani. no moze ze dwie osoby widze raczej niezadowolone, ale to w markecie raczej norma - ja tam tez nie przepadam za zakupami, ale przed swietami to koniecznosc. a nie zlapales jakichs smiesznych sytacji? nawet statystycznie patrzac cos musialo byc![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
1165 i 1169 podobają mi sięFajnie tego pana zaskoczyłeś
![]()
1169 - super
a tak na marginesie, ochrona marketu nie goni za focenie ?
Rafale, Rafale
zaglądam do Twojego wątku regularnie i zawsze zaskakują mnie świetne i ciekawe zdjęcia, a że się uczę, to znajduję tu u Ciebie skarbnicę do podziwiania i kopalnię wiedzy.
Ostatni reportaż z wigilijnych zakupów bardzo mi się podoba, taki... trafny. Bardzo klarownie ukazuje atmosferę zakupów "na ostatnią chwilę" i podejście ludzi, którzy są średnio zadowoleni z takiej przyjemności.
Przez zdjęcie okrzyknięte "artyzmem" strzelone z SE prawie straciłam zęby, jak mi szczęka opadała.
A zdjęcie córy z Ibanezem odebrałam typowo osobiście (zawsze chciałam takiego mieć).
Gratuluję fantastycznych zdjęć i pozdrawiam!
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Bardzo fajna cala seria, najbardziej mi się widzą 1169 i - przede wszystkim 1165 - jak kobiety wybierają sobie marchewki. Niedawno w markecie włożyłem na żarty do koszyka znajomej kawał takiego dużego walcowatego białego warzywa a potem się okazało, że to koszyk innej pani- mam nadzieję, że zorientowała się przy kasie bo jak nie to mogła być niezręczna sytuacja gdyby jej mąż w domu wypakowywał zakupy
![]()
Dzięki za komentarze. Kaczy, nie napotkałem na ani jedną zabawną scenę. Wszyscy byli mega wk...ni, a ja chyba najbardziej. Nienawidzę chodzić do supermarketów, zostałem zmuszony do tego. Gdyby nie to, że zabijałem czas robieniem zdjęć to bym na pewno umarł.
Jeszcze kilka fot:
1173
1174
1175
1176
1177
1178
1179
1180
marketowe są świetne![]()
Pentax K7 + Sigma 70-200II +DA 18-55WR + Tamron 17-50 f/2.8 + Samyang 85 f/1.4 + Helios f/2.0 + Metz 58 AF-1
zapraszam na moją stronę: http://pawellysik.iportfolio.pl/ i zachęcam do współpracy