Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
1158- patrząc miałem podobne do Twojego skojarzenie. Czerwona dzielnica krzyczy specyficznym kolorem, zarysem właściwych jej postaci tak, że nie można tego miejsca pomylić z czymś innym.
pozdrawiam Wiejo
Spoko, spoko. Mam odrobinę dystansu do siebie i do tego co robię. Staram się cały czas szukać i nie zamykać się w jednej streetfoterskiej działce. Teraz mam nowy pomysł na który wymyśliłem nazwę "fiksografia". Jak tylko dojdzie obiektyw, który kupiłem od Czmielka i uda mi się na jego bazie skonstruować dobrze działający lensbaby to zabawa będzie na całego.
Stres okrutny u tego fryzjera.![]()
Amsterdam bardzo klimatyczny, w sumie niedostatki techniczne niespecjalnie przeszkadzają.
Dzięki za komentarze. Kolejna fota:
1161
piękne jest ostatnie zdjęcie, nic więcej nie trzeba pisać. Gratulacje!
Mnie najbardziej podoba się środkowe następnie z prawej i lewej. Jako całość świetnie.
pozdrawiam Wiejo
Fajny tryptyk
Jestem taką marionetką nieasertywną
"Pojęcie szumu jest pojęciem względnym."
Dzięx za komentsy. Kolejne foty to reportaż z wigilii w supermarkecie. Jedna rzecz łączy wszystkie obrazki z tego miejsca. Zrobiłem oczywiście dużo więcej zdjęć, pokazałem tylko 10. Ale jedno jest uderzające - na wszystkich ( także tych niepokazanych) ludzie mają wk...ne miny.
1162
1163
1164
1165
1166
1167
1168
1169
1170
1171
1172
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 26.12.09 o 01:01