No tak mi coś nie pasowało
Czekam na dalsze fotki z nowego nabytku. Przetestuj go w warunkach nie laboratoryjnych![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Z ostatnich facet z malpa najbardziej udany. Smutny zwierzak i zadowolony gosc, taka rzeczywistosc.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Z tymi swiatelkami to nadal nienajlepszy rozklad. Na 1143 dekolty niewidoczne, przy jednoczesnym przepale dloni pbydwu modelek. 1144 raczki i nogi niemozebnie przejarane, do kosza. 1145, kto podbil modelce lewe oko?? Jednak zdjecia z ulicy wybaczaja wiele, pewnie nawet wszystko.
czesc.Ch.
p.s. dziwia mnie tylko zachwyty kolegow nad ewidentnie sknoconymi fotkami. Wlasciwie to nie dziwia. Dzewczyny sa rzeczywiscie ladne ladne.
p.s. czy odkurzasz wszystkie swoje zasoby i pokazujesz jak leci? Takze te nieudane ( przedewszystkim) byle jakie i ze sknocona obrobka? Zreszta sie do tego przyznajesz rozbrajajaco szczerze. 1146 zdjec to sporo. Nie lepiej 10 ale trafionych?
Sam pamietam swoja radosc z kazdej fotki i to, ze zameczalem bliskich ich ogladaniem. Na szczescie nie bylo wtedy netu.
dla mnie 1147 świetne. Właściwy moment i odpowiedni kadr.
Chomski, w innym wątku jest dyskusja o zawodnikach takich jak ty.
https://forum.olympusclub.pl/showthr...171#post577171
Czyli pieniaczach, którzy sami nie robią zdjęć, a krytykują wszystko i wszystkich. Od lat mam wątpliwą przyjemność czytać twoje posty w różnych miejscach w necie. I tylko raz widziałem twoje zdjęcie na Świat Foto. Totalny gniot, wyśmiany przez wszystkich. I szybko go zdjąłeś.
Pokaż swoje zdjęcia mądralo.Zobaczymy jak z ciebie mistrz świata.
Młodzieniec z małpką dzieki której a raczej jej nieśmiało zalotnemu spojrzeniu oraz przytuleniu sie obojga zdjecie bardzo ciepłe, natychmiast zdobywajace sympatię widza. Człowiek z dredami gdzie po analizie doszedłem do wniosku, że chce on zakolczykować ucho dziewczynie siedzącej przed nim. Skrzypek o sympatycznej aparycji ale mało w zdjeciu muzyki za sprawą obserwującego otoczenie wzroku muzyka.
pozdrawiam Wiejo
1146
niewiem co sie podzialo podczas obróbki ale wyglada jak spray z painta O_O
(powieka wąs oko)
ok teraz doczytaalem ze to Rafal Czarny sie zagapił![]()
Ostatnio edytowane przez Alleg_pl ; 8.12.09 o 03:47