Strona 459 z 759 PierwszyPierwszy ... 359409449457458459460461469509559 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4.581 do 4.590 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez NightCrawler Zobacz posta
    1146 też LX'em robione?
    Bo straszne ziarno na oku i brwi wyszło (a o dziwo cała reszta zdjęcia wygląda ok)
    Nie, to stara fota zrobiona E500. To ziarno to wina mojej nieudolnej obróbki. Wyostrzyłem w PSie samo oko.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar NightCrawler
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    No tak mi coś nie pasowało
    Czekam na dalsze fotki z nowego nabytku. Przetestuj go w warunkach nie laboratoryjnych
    ...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
    Moje próby i Moja strona
    PAJACYK

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Z ostatnich facet z malpa najbardziej udany. Smutny zwierzak i zadowolony gosc, taka rzeczywistosc.
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Z tymi swiatelkami to nadal nienajlepszy rozklad. Na 1143 dekolty niewidoczne, przy jednoczesnym przepale dloni pbydwu modelek. 1144 raczki i nogi niemozebnie przejarane, do kosza. 1145, kto podbil modelce lewe oko?? Jednak zdjecia z ulicy wybaczaja wiele, pewnie nawet wszystko.
    czesc.Ch.
    p.s. dziwia mnie tylko zachwyty kolegow nad ewidentnie sknoconymi fotkami. Wlasciwie to nie dziwia. Dzewczyny sa rzeczywiscie ladne ladne.
    p.s. czy odkurzasz wszystkie swoje zasoby i pokazujesz jak leci? Takze te nieudane ( przedewszystkim) byle jakie i ze sknocona obrobka? Zreszta sie do tego przyznajesz rozbrajajaco szczerze. 1146 zdjec to sporo. Nie lepiej 10 ale trafionych?
    Sam pamietam swoja radosc z kazdej fotki i to, ze zameczalem bliskich ich ogladaniem. Na szczescie nie bylo wtedy netu.

| OlyJedi Awatar Syd Barrett
    Mieszka w
    Krk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    dla mnie 1147 świetne. Właściwy moment i odpowiedni kadr.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    Z tymi swiatelkami to nadal nienajlepszy rozklad. Na 1143 dekolty niewidoczne, przy jednoczesnym przepale dloni pbydwu modelek. 1144 raczki i nogi niemozebnie przejarane, do kosza. 1145, kto podbil modelce lewe oko?? Jednak zdjecia z ulicy wybaczaja wiele, pewnie nawet wszystko.
    czesc.Ch.
    p.s. dziwia mnie tylko zachwyty kolegow nad ewidentnie sknoconymi fotkami. Wlasciwie to nie dziwia. Dzewczyny sa rzeczywiscie ladne ladne.
    p.s. czy odkurzasz wszystkie swoje zasoby i pokazujesz jak leci? Takze te nieudane ( przedewszystkim) byle jakie i ze sknocona obrobka? Zreszta sie do tego przyznajesz rozbrajajaco szczerze. 1146 zdjec to sporo. Nie lepiej 10 ale trafionych?
    Sam pamietam swoja radosc z kazdej fotki i to, ze zameczalem bliskich ich ogladaniem. Na szczescie nie bylo wtedy netu.
    Chomski, w innym wątku jest dyskusja o zawodnikach takich jak ty.

https://forum.olympusclub.pl/showthr...171#post577171

Czyli pieniaczach, którzy sami nie robią zdjęć, a krytykują wszystko i wszystkich. Od lat mam wątpliwą przyjemność czytać twoje posty w różnych miejscach w necie. I tylko raz widziałem twoje zdjęcie na Świat Foto. Totalny gniot, wyśmiany przez wszystkich. I szybko go zdjąłeś.

Pokaż swoje zdjęcia mądralo. Zobaczymy jak z ciebie mistrz świata.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Młodzieniec z małpką dzieki której a raczej jej nieśmiało zalotnemu spojrzeniu oraz przytuleniu sie obojga zdjecie bardzo ciepłe, natychmiast zdobywajace sympatię widza. Człowiek z dredami gdzie po analizie doszedłem do wniosku, że chce on zakolczykować ucho dziewczynie siedzącej przed nim. Skrzypek o sympatycznej aparycji ale mało w zdjeciu muzyki za sprawą obserwującego otoczenie wzroku muzyka.
    pozdrawiam Wiejo

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Chomski, w innym wątku jest dyskusja o zawodnikach takich jak ty.

https://forum.olympusclub.pl/showthr...171#post577171

Czyli pieniaczach, którzy sami nie robią zdjęć, a krytykują wszystko i wszystkich. Od lat mam wątpliwą przyjemność czytać twoje posty w różnych miejscach w necie. I tylko raz widziałem twoje zdjęcie na Świat Foto. Totalny gniot, wyśmiany przez wszystkich. I szybko go zdjąłeś.

Pokaż swoje zdjęcia mądralo. Zobaczymy jak z ciebie mistrz świata.
    To nie jest merytoryczna dyskusja z twojej strony. Pokazujesz zdjecia wiec sie do nich odnosze. Nie pomylilem chyba forum?
    czesc.ch.

Alleg_pl
    Gość
    1146

niewiem co sie podzialo podczas obróbki ale wyglada jak spray z painta O_O
    (powieka wąs oko)

ok teraz doczytaalem ze to Rafal Czarny sie zagapił
    Ostatnio edytowane przez Alleg_pl ; 8.12.09 o 03:47

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    To nie jest merytoryczna dyskusja z twojej strony. Pokazujesz zdjecia wiec sie do nich odnosze. Nie pomylilem chyba forum?
    czesc.ch.
    Pokaż zdjęcia, wtedy będziesz dla mnie partnerem do dyskusji.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów