1088 .. alfons i jego ten tego .. fajne .. ten dziadu z jaszczurem na głowie (1094) też mocny![]()
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Rafał,
W moich oczach 1083 (panowie w melonikach) przebija o jedną długość pozostałe, ponieważ:
1) Postaci są osadzone w miejskim tle (jasne fasady) i jednocześnie wyodrębnione kontrastem.
2) Piękny portret podwójny sytuacyjny, jakie zamknięcie i powaga na twarzach, jaka koncentracja, jakie spojrzenia przed siebie!
3) Przekątniowe ułożenie dwóch głównych akcentów - meloników daje sporo dynamiki.
4) Nic nie odciąga oka od portretownych postaci.
5)Szkoda uciętego od szczytu melonika po prawej.
Moim zdaniem wykonujesz absolutnie unikalne, relacjonujące ludzi foteczki.
Pzdr, TJ
Tadeuszu, to bardzo miłe co napisałeś.![]()
Przychylam się do powyższych, że melonik i kapelusik świetne. Następnie bardzo spodobali mi sie braciszkowie na tandemie. 1085 fajne bo z tematyki wyglądać czy zwiedzać. Do każdego też od razu załapałem jakiś tytulik czyli mają swoistą ceche przekazu i skłaniania do refleksji. Jednak miałem kłopoty z dwoma o których pisał Caymer patrząc na nie, nie przychodziło mi do łba nic.
pozdrawiam Wiejo
Dziękuję za komentarze. Śnieg za oknem, nie chce się wyściubić nosa. Dlatego fota ciepła i wakacyjna.
1096