Strona 44 z 759 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494144544 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez thethomson
    A ty znów swoje te witryny sklepowe
    pozdr
    Ech, kiedyś to widziałem witrynę . I akurat nie miałem aparata. W jednym z krakowskich sklepów handlujących dżinsami siedziała... naga kobieta. I jeszcze b. ładna. Tylko jeden dzień (właściwie kilka godzin) trwała akcja. Zlecieli się fotoreporteży z lokalnych gazet (jeden nawet z ogólnopolskiej) i spłoszyli pannę. Od tamtej pory zawsze mam przy sobie aparata...
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar thethomson
    Mieszka w
    ck
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    heh no i prawidłowo nigdy nie wiadomo co moze sie zdarzyć

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    wystawa mnie nie rusza za specjalnie, ale za to moge zobaczyc jakie manekiny juz robia. takie z manierkami modelek z fashion_tv.

246 - tu sie zatrzymalem dluzej. co widze: taki maly matrix obrazkowy. 'psychodelicznosci' i jeszcze innego artystycznie-pozytywnego charakteru (ktorego nie moge jednk nazwac) dodaje ulozenie scian na plaszczyznach pod roznym katem - w zygazaku. tu sie zblizaja, tam oddalaja.. ciekawy to daje efekt. tymbardziej, ze sa to obrazy. w prostokatach - systematycznosc, pozadek, to jednak sa nierowne, roznej wielkosci i tresci. ten porzadek kontrastuje z chaosem porozpierdzielanych lisci.

zdjeciu nieprzyjemnej, drazliwej atmosfery dostarcza padajacy zimny snieg.

babeczki, jak babeczki, poginaja sobie, nie wzruszone. sa kumpelami od wielu lat. jasia - z lewej na obiad dzis ugotowala barszczyk, a tonia - ta po prawej, ona nigdy nie gotuje objadow. ma mafijna przeszlosc.

wykrok, moze nie gitara, ale cos typu mandolina. (albo odkurzacz z wykrokiem gitarowym mamy do czynienia kiedy kolanko zadne nie jest zgiete i noga przednia jak i tylnia sa maksymalnie wyciagniete (w miare mozliwosci). probuj mnie zadololic w tym zagadnieniu, tylko nie przeginaj i szpagaciarzy nie pokazuj.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dka
    jasia - z lewej na obiad dzis ugotowala barszczyk, a tonia - ta po prawej, ona nigdy nie gotuje objadow. ma mafijna przeszlosc.
    Mało spostrzegawczy jesteś gościu. Jasia uwarzyła kapuśniak. A ta po prawej ma na imię Tosia. I nie ma mafijnej przeszłości, tylko syna we więźniu.

Jestem zażenowany.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    Ze zdjęcia poniżej jestem dumny w trójnasób. Po pierwsze - kolega, którego widać w lewym dolnym rogu jest moim dziełem (jednym z dwóch najważniejszych). Obrazki na ścianie też są spod mojej ręki (takie ściany mają moje bachorzyki w swoim pokoju). I w końcu fota jest spod mojego palca.

247
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Podoba mi się ta fotka bardzo, aleś chyba odrobinkę przeostrzył. Model niezwykle udatny, no cóż widać, że wiele Ci w życiu wychodzi przyzwoicie.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    Faktycznie mocno wyostrzyłem po zmniejszeniu do internetowej wielkości. Ale nie sądziłem, że ktoś to zauważy.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    nie wiem czemu, ale tak to odbieram, tak mi sie kojarzy jak kawalek materialu na plakat "o wspieraniu artystycznie uzdolnionych dzieci" (nie chodzi tu o ciebie rafal, ale o maloletnich)

zwykle kolorowe tlo konstastuje i postac bw jest przytloczona, smutna. tu jednak chlopak niezle sie broni bo bije od niego positive vibrations.

a to przeostrzenie sugeruje montaz dwoch obrazkow.

o tak wogole to troche mnie irytuje, ze postac zajmuje tylko idealnie 1/4 tego kadru. irytuje dlatego, ze chyba brakuje mi 'jakichs liter bedacych czescia plakatu'. moze to foto ma sluzyc jako pocztowka-zaproszenie na urodziny, or samfin?? u gory: "mam juz X lat. a po prawo: "kochana babciu, 23 stycznia, w dniu mojego swieta zapraszam cie na torcik, costamcostam na 4-5 linijek. Tylko badz napewno! Kacper"

dobrze zapamietalem imie?

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dka
    "Kacper" dobrze zapamietalem imie?
    Dobrze. . Na drugie ma Edward (po dziadku). Kolo sam siebie nazywa "Pejkiem", a my go nazywamy różnie - Zbiegniew, Zibi, Patyk-Szyja (to z jednej bajki) i ma jeszcze multum ksywek (zmieniają się cześciej, niż tata zmienia bieliznę).
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    jedyne co mi nie pasuje na tym zdjeciu to lewy dolny rog... wyszla taka IMHO nieladna kompozycja otwarta skierowana lekko ku gorze. Lepiej jakbys scial mocniej lewa strone - zeby bylo widac tylko 'opadajace' ramiona a nie reke ktora jest prawdopodobnie uniesiona/zgieta to bylo by lepiej
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów