Ciemnica na koncercie Three Wishes była masakryczna. Dobrze, że uruchomiłem stabilizację w moim E500.Zamieszczone przez robin102
I dobrze, że Olumpusy generują taki mały szum przy wysokich ISo.
![]()
Ciemnica na koncercie Three Wishes była masakryczna. Dobrze, że uruchomiłem stabilizację w moim E500.Zamieszczone przez robin102
I dobrze, że Olumpusy generują taki mały szum przy wysokich ISo.
![]()
Rafale,Zamieszczone przez Rafał Czarny
Dobrze, że uruchomiłem stabilizację w moim E500. opowiedz o tym cos wiecej.
Pozdrawiam,
excel
no przeciez to ironia
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
czy tobie na imie Rafal? A jak trzeba, to podesle znaczenie slowa "IRONIA". Moze sie przydac.Zamieszczone przez Jeronimo
LOL excelZamieszczone przez excel
![]()
piszesz na publicznym forum to ci odpowiadam
- zobacz specyfikacje E500
- zapytaj na forum Canona co najbardziej szumi
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Zapytalem Rafala i od Niego oczekuje odpowiedzi, a nie od ciebie, a forum Canona mnie nie interesuje.Zamieszczone przez Jeronimo
widze ze masz problemy ze znalezieniemZamieszczone przez excel
specyfikacje E500 - http://www2.olympus.pl/consumer/dslr...ifications.htm
ironia - Ironia â Wikipedia, wolna encyklopedia
LOL smieszny jestes
/EDIT
ciekawe dlaczego edytowales posta i zmieniles jego tresc LOL
пошол вон
Stabilizacja w postaci statywu. Wyciągnąłem z szafy, odkurzyłem i użyłem na koncercie.Zamieszczone przez excel
jakie czasy , jakie wb, jaka przysłona?![]()
Wierny Olkowi użytkownik Pentaxa
-A 50mm 1,7 , A-28mm 2.8 , 135mm 2,5