Następna fota:
952
Następna fota:
952
I ten Sheraton w tle
Rafał, gdzie Ty znalazłeś taką pogodę jak na ostatnich?
Musi z szuflady fotki![]()
To akurat miałem takie szczęście Cię natrafić jak się szlajałem koło rynku dzisiaj:
http://stryku.na1.pl/rafalczarny.jpg
Przy okazji z przyczajki podpatrzyłem jak to cykasz te foty i powiem, że jestem pod wrażeniem wprawy do jakiej doszedłeś. Ja sam bym pewnie nie wiedział, że ktoś mi robi zdjęcie. :P
Pobity własną bronią.
![]()
Szkoda, że nie podszedłeś tobyśmy pogadali. Widzę, że ustrzeliłeś mnie na Floriańskiej. Zwykle nie wrzucam fot na świeżo, tylko pozwalam im dojrzeć, ale tym razem zrobię wyjątek: fota z Floriańskiej, strzelona kawałeczek dalej.
953
No udało mi się. Trochę się spieszyłem na busa, a zaciekawiło mnie jak Ty to robisz, tzn tego streeta i miałem mieć okazję podobną niczym podglądanie lwicy polującej na sawannie.![]()
Będzie jeszcze okazja się spotkać, tym bardziej że nasza małopolska brać ostatnio przejawia chęci ku temu.![]()
To pewnie zależy od punktu siedzenia. Bo taki pojedynek szachowy dla graczy też jest emocjonujący, a dla mnie czyli widza to kupa nudy...
BTW. ja bym tak nie umiał robić ludziom fot, zawsze chcąc coś takiego robić mam przekonanie, że będą tylko kłopoty i zaraz mi ktoś przywali :P
Robię foty najczęściej na szerokim kącie. To wymaga podchodzenia do ludzi na mały dystans: 1m - 1,5m. Od roku robię streety bezgłośnym Rikohem GX100. Wcześniej fociłem lustrzanką. To był dopiero hardkor.
954
No fakt, widziałem z jakiej odległości strzelasz do ludzi. A ten Ricoh w zasadzie wygląda tak jakbyś miał telefon w dłoni, także nie budzisz podejrzeń. Nie to co ja jakbym miał z E-3 tak się przechadzać po mieście. :P
A 954 to zacna fota, taki dziadek mróz![]()