Dzięki za komentarze. Kolejna fota:
943
943
942- szczera, ufna twarz. Jest w niej cos ujmującego w pozytywnym przekazie. 943- grajek z akordeonem bardziej pasuje do dresa z fryzurą i karkiem. A na zdjęciu muzyka łagodzi obyczaje.
pozdrawiam Wiejo
Ładna kompozycja na 943.
Ostatnia "Weltmeister", ciekawie niedopowiedziana. Natomiast 939. fajoska reakcja młodzieniaszka na Twoje zaczepki![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
941. - świetne foto, oszczędna forma, chmury zmuszają do refleksji "jakaż to będzie przyszłość tego zwiazku".
943. - chłopaki, jak rozumiem, grają ska?![]()
Postacie grajków są dealnie zakomponowane w kadrze więc się fajnie ogląda.
Temat oklepany ale pokazany jak trzeba i o to chodzi.
Na początku miałem napisać, ze 943 jest krzyweJednak drugi rzut oka utwierdził mnie w przekonaniu, że te krzywizny tak mają być. Do pełni szczęścia może brakuje gapiów i szerszego objęcia tematu - ale to np. jako drugi kadr, dopełnienie tego pierwszego.
944
Bardzo podoba mi się ostatnie, fantastyczna mina tej kobiety, wzruszają mnie starsi ludzie, a co Ty czujesz kiedy robisz im zdjęcia???? np. tej pani? Ciekawi mnie to..... tak po prostu![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 25.01.09 o 03:10
Wanilio, nie zastanawiałem się nigdy nad tym co czuję focąc starszych ludzi. Bardzo lubię z nimi rozmawiać, bo mogę się dowiedzieć czegoś nowego, ciekawego. Starzy ludzie często mają mądrość, która nie musi wynikać z wiedzy którą posiadają, ale z życiowego doświadczenia.
Tymczasem kolejna fota:
945