Bardzo rzadko robię HDRy. To jest pseudo HDR, bo wyciągany z jednego RAWa.
Kompozycja jest super ale to "ziarno" na chmurach mi się nie podoba
Ale ja dziwny jestem...
Widzę, że latałeś po Kraku w sobotę, a ja porankiem opuszczałem to piękne miasto. W nocy Rynek fociłem (w moim wątku). Najbardziej z ostatnich podoba mi się facecik z różą. Też tak kiedyś stałem, ale nie w Krakowie.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
941- można powiedzieć, że tło dość ponure, jednak przekaz dzięki siedzacej na murze pary emanuje sympatią i ciepłem.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki za komentarze. Kolejna fota:
942
Czy ty nosisz podkoszulek z napisem 'Darmowe pożyczki od ręki w 3 minuty!', że ludzie tak do Ciebie podchodzą i dają się fotografować?
Oczy trochę zniknęły w ciemnościach, ale ja słynę z niewyregulowanego monitora![]()
Trzeba mieć tylko w sobie pewną śmiałość do ludzi. A nie każdy ma ten dar.
Wątek odwiedzam regularnie, choć nigdy nie miałam właśnie śmiałości pisać. Wątek bardzo interesujący i ciekawe spojrzenie na to, co się dzieje wokół, na ludzi. Podziwiam i prace, i podejście do drugiego człowieka. Zwłaszcza do tego, któremu się nie powiodło w życiu.
Pozdrawiam, Jola