Jakiś numer ze zmianą tytułu?Miałam otwarte dwa wątki, z różnymi tytułami... Rafał się rozmnożył, czy jak...
Chyba czas zamknąć bufet...
917- ciekawe z uwagi na międzynarodówke w uczuciach, 918- podoba się szczególnie przez to, że ten nastoletni chłopiec dzieli sie z potrzebującą. Jest w tym wiele ciepła.
pozdrawiam Wiejo
913 i 915 petardy, gratuluję oka i poczucia humoru.
//917 moja była Miłość z innym!!!???? ale hardkor, co się to porobiło.... <olaboga>
kurde, myslalem, ze to nowy watek agi.. znaczy bufetowej, bo ona sie lubuje w tych muzycznych tytulach. troche szkoda kultowy topic zmieniac, ale jak tam sobie chcesz, to tresc jest wazna.
Zmiana tytułu bardzo dobra. Foty też. 917 - po linii wydarzeń politycznych w USA, tak trzymać...
![]()
Oba nietuzinkowe a co do tej poprawności politycznej to są różne szkoły
Mam też wrazenie, że coś zmieniło się w obróbce, ostatnie dwie fotki są jakby jaśniejsze, bardziej rozświetlone.
A może to tylko takie wrażenie? W każdym bądź razie bardzo przypadły mi do gustu.
PS
Tytuł wątku taki artystyczny bardziej, przyciągający uwagę![]()
Ja chciałem tylko napisać, że tytuł zmusił mnie do zajrzenia do wątka.
dziękuję
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
Zmiana tytułu na pewno była chłytem mattetingowym dla zwiększenia oglądalnościnawiasem mówiąc klawy tytuł.
Ostatnie foty - fajne i tyle, natomiast kadr z psiakiem i żonglującym gościem moim skromnym zdaniem - godny jest klasyków gatunku