Nie podejmuj pochopnie tak poważnych decyzji, mikołaj na przykład jest po prostu zaje... fajny![]()
Nie podejmuj pochopnie tak poważnych decyzji, mikołaj na przykład jest po prostu zaje... fajny![]()
Ostatnio edytowane przez Szogo ; 11.10.08 o 23:08
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Jeszcze jedna fota z dzisiejszego łazikowania po mieście:
Edyta
870
870 bardzo fajne i ten wyraz twarzy, zupełnie jakby była modelką.
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Rafał - za dużo wypiłeś, po prostu pojechałeś po bandzie!!
Jeżeli za 864 lub 867 lub 865 nie dostaniesz nagrody na jakimś konkursie, to po prostu jestem zbyt "wypity"
Genialne zdjęcia, jedne z lepszych jakie u Ciebie ostatnio oglądałem
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Ale jeśli ktoś o tym nie wie, że się znacie pomyśli że zrobione z przypadku, na zdjęciu bardzo fajnie uchwycony jest ruch. Włosy i sylwetka sprawiają wrażenie jakby modelka rzuciła to spojrzenie mimowolnie.
864. i 868. wymiatająąąą!!!
Edyta - bardzo fajny portret - naturalny, oko cieszy.
870 Świetne - nieukładany kadr, przypadkowość chwili (włosy na twarzy), b/w... Bardzo mi się podoba.
868 - także rewelacyjne!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300