Kasa obcięta, a to już nie dobrze.
Kasa obcięta, a to już nie dobrze.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
847-
To zdjęcie mogłoby być genialne. Lub przynajmniej doskonałe. Tak zauważyłem ostatnimi czasy, że jest moda na przewracające się budynki, które jeśli przewracają się razem ze swoją podstawą tworzą fotograficzny błąd. Ale na tym zdjęciu nie mają podstawy, która zasłonięta jest przez bryczki lub dorożki i konie. Stąd ta doskonałość ujęcia. Ten biały koński zad w mocnym punkcie? Mnie akurat nie rozprasza a tylko podkreśla drugi chyba nie mniej interesujący plan niż pierwszy. Śpiący inaczej i oczekujące dorożki z świetnym woźnicą po lewej stronie tworzą nastrój spokoju, który kontrastuje z dynamiką budynków i poruszającymi się ludźmi. Dla mnie Ekstra zdjęcie. Gdyby nie pewne „ale” mogło by być przykładem książkowym. Czego mi brakuje do ideału? Po lewej stronie kadru widoczny jest kawałek ręki, która przynajmniej mnie rozprasza troszkę. I ta pani z przysłoniętym dzieckiem powinna być trochę bardziej w prawo.
849 - byłoby bardzo fajne, gdyby postać za szybą miała całą twarz i można byłoby zobaczyć, co obserwuje. Wtedy byłoby git
850 - świetne te równoległe spojrzenia bohaterów, ale nie pasują mi dwie rzeczy. Za bardzo ucięty Pan z prawej i ziarno. Ziarno nie wyszło zbyt ładnie, szczególnie na twarzach.
Ależ mnie wzięło na komentowanie.
Pzdr
849 - świetne
850 - uwagi mam te same co suchar. świetnie złapany ,moment kiedy panowie patrzą w jednym kierunku. obróbka raczej na nie.
kurcze... 848-ja bym dal do galerii. bez gadania...
a ze reklamowka obcieta? nic to-czlowiek najwazniejszy. zreszta nie wyglada, zeby gral dla przyjemnosci...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Patrz Gienuś, znowu leci...
To do 850-ki, chociaz nie moge wymysleć, co mianowicie leci
Fajne, poprzednie też ale mniej.
Ostatnio edytowane przez rocco ; 27.09.08 o 07:16
Ożesz Tyostatnie miodzio. Jak ty to zrobiłeś? Czekałeś na ten moment?
mente et malleo
Gostek w małpim stroju bardzo stylowy, trochę jak Bruce Willis mi wygląda .
Baba jak to baba, na słodycze łasa![]()