apropoZamieszczone przez johan
apropoZamieszczone przez johan
nie no bez przesady, czego to ja oczekuje od starszych kobiet.Wykrok jak wykrok. Ty byś chciał od razu rooooozkrok.
na zdjeciu prezentujesz - ni to pieta w gorze, ni to kolanko, takie fiubzdziu.
wogole zdjecie prezentuje brak zainteresowania ta akcja blibordowa![]()
Zajebisty filmik. Nalepsze jest pani ze szczeneczką w dłoni kiedy puentuje: "dziękuję bardzo, to ja już włożę"Zamieszczone przez WG
![]()
Mam nadzieję, że ludzie jednak będą chcieli zostać Jego przyjaciółmi.Zamieszczone przez dka
I taka fota:
217
łał! mistrzostwo! gratuluje strzalu. nawet nie musi byc b&w
pelen podziw - na zdjeciu i dla zdjecia.
Wiedziałem, że fota trafi w Twój gust.Zamieszczone przez dka
Już Ci trochi znam. No to teraz, żeby trochę ostudzić Twóje poranne samozadowolenie kolejna fota. Wiem, wiem że uwielbiasz moje HDRy.
Podchodzisz do nich z entuzjazmem eunucha zaproszonego na orgię.
![]()
218
hdr do bani.
dzis wreszcie bede mial neta w domku, to jeszcze napisze w sprawie zafascynowanych wystawa babeczek.
Uznałem, że kiczowatość obróbki HDR będzie pasować do zdjęcia.Zamieszczone przez dka
To było wyjątkowo żałosne widowisko, aż żal było patrzeć na tych ludzi. To pewnie jacyś artyści z cyrku, który zbankrutował. Pokazywli "szoł" przed sklepem zoologicznym.
Pani występowała z mężczyzną, takim podstarzałym lowelasem z muskulaturą Bruce Lee. Do twarzy mieli przyklejone estradowe uśmiechy, ale widać było że robią to tylko dla kaski. I pewnie niewielkiej kaski.
Po każdym numerze słychać było anemiczne, pojedyncze oklaski. Aż mnie smutek ogarnął po tej akcji.