W fotce 812. Czarna Wdowa zrzuciła swoją maskęi jest bardziej urokliwa.
Bardzo fajna i sympatyczna fotka.
Widać masz u Niej fory.
W fotce 812. Czarna Wdowa zrzuciła swoją maskęi jest bardziej urokliwa.
Bardzo fajna i sympatyczna fotka.
Widać masz u Niej fory.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Oczywiście oglądanie CZW to sama przyjemność, ale na 811 wydaje mi się, że ma głowę jak obcy...
Może inny kąt by spasował, ale to wtedy byłoby inne zdjęcie. No nie wiem...tak tylko piszę co myślę...
a mi sie 813 bardziej.. ale ja sie nie znam, to moze dlatego...
pozostale niezle, ale mam wrazenie, ze wdowa nie jest soba. zezlosc ja moze![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
pusc jej to w tle:
zadziala![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
dzięki![]()
802 - brzydki kadr, niekorzystne ujęcie modelki, fatalnie dobrane miejsce (ten dach!!!), zbyt jednoznaczny przekaz, no i przepały..
813 - przez nieostrą woalkę twarz wydaje się być nieostra (może gdyby wyeksponować bardziej oko modelki zrobiłoby się lepiej?), wygląda jakby cała była w zmarszczkach (choć plus za kadr)
zdecydowanie 811 najlepsze z tej serii.
Seria z Czarną Wdową świetna. Zdjęcia nr 810 i 813 moim laickim zdaniem znakomite.
Dzięki za komentarze. Kolejna fota:
814
Też piknie, winietka jak trzeba, mocny punkt jest a nawet dwa...
Rafał, wstawiaj większe foty, to nie street, przyjrzałby się czlowiek dokładniej ale za małe.
Pionowe kadry wstawiam wys. 640. Tak, żeby mieściły się na monitorze. Nie lubię oglądać zdjęć, które trzeba przewijać. Poziomy daję większe - 800 pikseli podstawa.
Jak dasz większe to się przeskalują i kto nie kliknie w belkę to nie musi przewijać.
Ja tam wolę trochę większe, tak z 700-750 w pionie ale to Twój ogródek![]()