W moim wątku na liczniku mam ponad 700 fot. Naprawdę muszę zdrowo kombinować, żeby nie zjadać własnego ogona. A na robale się nie przerzucę, już wolałbym zmienić hobby na filumenistykę(czyli zbieranie etykiet zapałczanych).
W moim wątku na liczniku mam ponad 700 fot. Naprawdę muszę zdrowo kombinować, żeby nie zjadać własnego ogona. A na robale się nie przerzucę, już wolałbym zmienić hobby na filumenistykę(czyli zbieranie etykiet zapałczanych).
Podobno Wacek Wantuch zmienił orientację - pasjami zaczął focić nagie robale (taką plotę usłyszałem ostatnio od Willowa). Koniec świata...![]()
Rafał, mi się podoba 723. Dobrze wypatrzone
W Łodzi słyszałem jak Jacek mówił, że będą gdzieś jakieś warsztaty makro z W.W., więc to chyba prawda. Z drugiej strony właśnie będzie seria jego wystaw pod patronatem Olympusa.
Następna fota nosi tytuł: "Oczy szeroko zamknięte". Mam oczywiście na myśli te duże, niebieskie... Z dedykejszyn dla Willowa (On wie łozochozi).
724
![]()
![]()
wiadomość za krótka, wiadomość za krótka - ale treściwa przecież !!!![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
722 bardzo mi się podoba, tylko strasznie szkoda tego nieba :/
723 niezłe, ale do szczęścia brakuje mi przycięcia ściany po lewej stronie okna...
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Piękne oczy to jest to w kobiecie, na co zawsze najpierw zwracam uwagę![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 17.05.08 o 08:34
Jak dla mnie w 724 w mocnym punkcie są te duże niebieskie pani stylistki i to one magnetycznie przyciągają wzrok.
Ciekawe jak Pani Stylistka myje gary z takimi pazurami.![]()