A mi się podoba zarówno ostatnie zdjęcie Rafała, jak i ostatnie foty Smerfa![]()
Robisz zajebiste foty swoim dzieciom, doszedłem do wniosku.
BTW: mam dwie rolki Sensii z '96. Chcesz się wymienić na jedną Agfę APX 100?
722. dla mnie mniut. Oszczędny kadr i radosny przekaz.
Ostatnie- w tle niepokojące trochę, bo widzę to tak. Jest dach wieżowca a oni załozyli się kto będzie twardzielem i zwisając głowami w dół robią "brzuszki". Widać , że ona jest lepsza bo robiąc skłony utrzymuje się tylko na jednej nodze... .![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
722-motyw rewelacja, co do kadru-zero watpliwosci, ale to niebo...... z kobiecej ciekawosci zapytam jak bylo przed tym "niebem"?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
MSZ, lekko przekombinowane z ziarenkiem.
Kadr bardzo dobry, obróbka mi nie leży.
Dziękju za wpisy.
No..., z niebem było kiepsko. Ale nic nie doklejane, tylko ciągnięte z jednego rawa. Ziarno dodałem na kompie, bo cóś słabo szumi mój Olek
.
Next fota pewnie też niespecjalnie się spodoba. "No, ale cusz, to tylko bukiet zwykłych rusz" jak zwykł wieszczyć wieszcz Adam Miśkiewicz. Dodam tylko, że fota nie pozowana - koleś to ani mój brat, ani swat.
723 Klasyczny trójkąt.
Właśnie 722 mnie zaciekawiło, taki rodzynek - zmiana z tych codziennych ulicznych na coś nowego- mi się b. podoba.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300