Strona 27 z 759 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127527 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    trza przyznac, ze rafal tu wylansowal przedstawianie fotografii w czerni i bieli. tak sie uparcie skubany trzymal i wytrzymal

moze logo klubowe i naglowek strony.. yyy..

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,
    Zdjęcia sa mocno reporterskie, pokazują wydarzenie z werwą i z maksymalnym wejściem w akcję, jest to opis zawodów przedstawiony językiem fotografii, który więcej mówi niż sązniste sprawozdania w gazecie.
    Nie mam za bardzo czasu, ale powiem, ze fotki cz-b pochodzące z transformacji kolorowych zdjęć na ogół nie podobają mi się. Dokładniej mówiąc, jak dla mnie, zbyt mało informacji niosą. Kolor jest bardzo często środkiem wyrazu, a czerń i biel rzadziej (na ogół, moja teza dotyczy seryjnego zamieniania koloru na cz-b, jak leci, bo wybrane fotki - owszem, światłocień, itd.).
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    tadeusz, mysle, ze rafal nie wrzuca tu wszystkich swoich zdjec.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dka
    tadeusz, mysle, ze rafal nie wrzuca tu wszystkich swoich zdjec.
    Jezusie z Nazaretu!!!! Na liczniku mam prawie 9 tys. zdjęć, a kamerkę lustrzano-cyfrową mam od stycznia b.r. . Dużo pstrykam i dużo wypierdzielam do kosza. Statystycznie rzecz ujmując, to prawie wszystkie moje foty to knoty. Promil nadaje się do czegokolwiek (i za to pokochałem cyfrę, gdybym przeliczył klatki na film plus wołanie plus styki, to nie byłoby moich zdjęć. Bo nie miałbym kasy na moje strzały z biodra, które prawie nigdy się nie udają).

I tak odkąd walę w rawach (a od kilku miesięcy walę tylko w rawach) zostałem zmuszony do oszczędzania miejsca na kartach.

Kolejne foty wydrwigroszy:

209

210

211
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    swietne zdjecia... chyba przez ciebie zaczne bawic sie w Street Photo
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    swietne zdjecia... chyba przez ciebie zaczne bawic sie w Street Photo
    Tylko koniecznie zaklej wizjer w E300 gumą do żucia. I tak jest równie g..niany jak w E500 .
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    he? nie czaje klimatu....
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    he? nie czaje klimatu....
    Widocznie nie śledzisz mojego wątku. Wiele (naprawdę dużo) moich fot powtało bez patrzenia przez wizjer. Na wyczuwkę. Ukułem nawet taki slogan (na szczęście się nie przyjął), że "wizjery są dla mięczaków".

gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    sorx ja sledze wszystkie... no tylko z tego calego sledzenia juz mi sie wszystko myli

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny

Widocznie nie śledzisz mojego wątku. Wiele (naprawdę dużo) moich fot powtało bez patrzenia przez wizjer. Na wyczuwkę. Ukułem nawet taki slogan (na szczęście się nie przyjął), że "wizjery są dla mięczaków".

Rafal,
    czytam Twoj post i wlasnym oczom nie wierze. Powiedz mi, jak Ty to robisz. Mnie wydaje sie to prawie niemozliwe.

pozdrawiam,
    excel

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów