669 jest kapitalna... ten kontrast krajka i psiaka. SUPER!
669 jest kapitalna... ten kontrast krajka i psiaka. SUPER!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Nie wiem, co ma tu znaczyć 'kontrast' (?), ale ostatnia fotka bardzo udana. Jest niebanalna. Wyróżnia się czymś, a to jest ważne, kiedy wszystkie przedstawiane ujęcia to street-photo![]()
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Czy ktoś prócz mnie widzi jak dobrze z oczu patrzy tej psinie, a jak kaprawo z oczu patrzy temu dżentelmenowi?
Ja widzę i właśnie to mi się w tej fotce najbardziej podoba. Świetnie to złapałeś! Oby to zdjęcie oznaczało powrót do formyZamieszczone przez Rafał Czarny
Pzdr
Widzisz.Jak mawial moj ojciec"Z kazdego szczeniaka wyrosnie pies,z kazdego kociaka kot,ale nie z kazdego dzieciaka czlowiek(gentelmen).Zamieszczone przez Rafał Czarny
"Hej dziewczyno, spójrz na misia, aaa".
Rzeczywiście mądrze patrzy psinka.
Zdjęcie zasługuje na pochwały.
MK
Dziś streetowałem z moją 7-letnią córką. A Ona jak śpiewał pewien piosenkarz: "Kochała wszystkie psy, wszystkich hycli miała za nic".
Moje dziecię pierworodne ma świra na punkcie psów. Dużo większego niż ja (choć ja też lubię gadzinę). I ilekroć przechodzimy obok jakiegoś czworonoga, to Majka musi go pogłaskać, pogadać, przytulić itp.
A ten ostatni psiak wyjątkowo sympatyczny.
No toż właśnie ten kontrast. Mi się bardzoZamieszczone przez Rafał Czarny
A psina pewnie na niezłego niedźwiedzia wyrośnie
![]()
Sebastian_T
Ten psiak taki fajny i przypomina mi te które ostatnio miałeś w ilości hurtowej![]()
dla mnie gość wyglada jak jakiś zbir a psinka jak aniołek, fotka fajoska szkoda uciecia czaszki zbira![]()
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com