Strona 257 z 759 PierwszyPierwszy ... 157207247255256257258259267307357757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.561 do 2.570 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Ech, chłopaki. Odkąd przestaliście robić zdjęcia, staliście się mocno krytyczni. Może sami coś pokażecie?

ee marudzisz... po prostu zdjecie jakieś bezwyrazu, choćby w porównaniu z tymi z poprzedniej strony.

zdjęcia, a tak... ostatnio 8h potu, łażenia po śniegu i 0 (zero) nadającego się do publikacji kadru :/ ehh

edit: nie denerwuj się, masz coś na stronie głównej specjalnie dla Ciebie
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Co chciałem pokazać ostatnią fotę? Akcję uliczną z udziałem policjantów. Czają się. Na kogo? Może na narkotykowych dilerów, może na sutenerów, może na handlarkę bajglami? Nie wiadomo (właściwie tylko ja wiem i nie powiem).

Nie widać tego? No trudno.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    nie denerwuj się, masz coś na stronie głównej specjalnie dla Ciebie
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Co chciałem pokazać ostatnią fotę? Akcję uliczną z udziałem policjantów. Czają się. Na kogo? Może na narkotykowych dilerów, może na sutenerów, może na handlarkę bajglami? Nie wiadomo (właściwie tylko ja wiem i nie powiem).

Nie widać tego? No trudno.
    Ja myślałem, że patrolują, ale nie widać co To mnie zaciekawiło. Rafal, wyluzujmy wszyscy, bo coś sobie ostatnio wszyscy skaczemy do gardeł, zupełnie bez sensu.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    667. Jak to "Psy" niuchają wszędzie. Zapewne była jakaś akcja (zaaferowani policjanci nie zwracają uwagi na przypadkowego przechodnia) ale na fotce tego nie widać. Najlepiej jakby tuż za węgłem był uchwycony kawałek nogi uciekającego złodzieja... . A tak to fotka najlepiej mi pasuje do tekstu - motto Rafała pod fotką Pozdrawiam

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    666- model ekstra ale jakiś zagubiony w naszym klimacie w pośpiechu uzupełniajacy kalorie, 667- scenka jak z filmu obława na rowerzystę po piwku.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,
    667 - pierwsze, co mi się rzucilo w oczy, to własnie akcja, czajenie się - jeden z tyłu ubezpiecza, w odwodzie, drugi w napięciu penetruje teren. To czajenie się jest trudno dostrzegalne, poniewaz jest naturalne, rutynowe, a nie takie, jak na filmach policyjnych - tam zwykle tego typu momenty są przesadzone, spektakularne, aby dotrzeć do jak największej widowni. Bardzo dobrze wypatrzona i z niebywałym refleksem strzelona fotka, także kompozycyjnie jest znośna - przedstawia dwa obszary, po prawej stronie przed murem oraz po lewej przestrzeń z niewiadomą, ze znakiem zaytania uosobionym przez kurczowo splecione dłonie lewego funkcjonariusza. Na oba obszary zdjęcia sa rzucone ciemne sylwetki funkcjonariuszy.
    Świetna reporterska fotka.
    Pzdr, TJ

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękuję za komentarze. Kolejna fota (ciąg dalszy do czających się policjantów):

668
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    669
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar asfoto_p
    Mieszka w
    okolice Tczewa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Oho pies Cię wywąchał
    ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów