Dziękuję za komentarze. Kolejna fota nosi przydługawy tytuł: "Kiedyś byłam taka piękna..."
665
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota nosi przydługawy tytuł: "Kiedyś byłam taka piękna..."
665
665 - bardzo ładne kolory. No, nie powstrzymam się i powiem - analogowe![]()
Coraz bardziej lubię tego mojego Rikosia. Nie robiłem żadnych testów (bo ani nie umiem, ani nie lubię), ale po kilkuset fotach mam wrażenie, że całkiem sporą ma rozpiętość tonalną.Zamieszczone przez Smerf Maruda
Ahhh ta rozpiętośćświetna fota
![]()
pzdr
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
665 - rzeczywiście kolory piękne, kontrast idealny, Łukasz ma racjęTrochę mi się tylko tytuł nie podoba. Wolałbym bez niego, by nie narzucać interpretacji.
Pzdr
Masz rację. Bardzo rzadko tytułuję zdjęcia.Zamieszczone przez suchar
663- urtwaliłeś bardzo charakterystyczną czynność dzieciaka i jak poprzednie jest bardzo sympatyczne,
664- mimika twarzy mężczyzny jest powalająca,
6665- bardziej odebrałem zdjęcie jak pytanie czy ta obniżka jest dla naszego asortymentu. Pozdrawiam.
Dzięki Ci Panie , ze stworzyłeś matkę.... Przecie on (syn) jest tylko twórczy, poszukuje.
Strasznie mi się podoba.
marwik
Ja przepraszam, żem niecierpliwy, ale Robert, gdzie fotki?Siakoś tak przywykłem, po przejrzeniu forum, zajrzeć w "Zdjęcia Czarnego", a tu kicha ostatnio...
Popraw się, proszę
![]()
Sebastian_T
Przechodzę właśnie sześćset pięćdziesiąty czwarty kryzys tfórczy.Zamieszczone przez Sebastian_T
(foty robię w krótkich chwilach wolnych od kryzysów
).
Tymczasem fota:
666 (numer bestii, skojarzenia z ustrzelonym osobnikiem przypadkowe. Myślę, że bestią jest to coś, co kolo dzierży w łapie)