Dzięki za komentarze. Kolejna fota:
638
Dzięki za komentarze. Kolejna fota:
638
ciekawi mnie czy prowadzą konwersację tradycyjną czy wysyłają sobie sms wystawiając się przy okazji na słoneczne promyki.
Chyba lekcje odrabiają![]()
Kadr mi sie podoba, ale obróbka chyba zbyt drastyczna.
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
637 z dużą dozą humoru ;) kolejne ciekawe, takie moze zbyt szorskie do tematu?
638 - na razie nie leży mi zupełnie ta obróbka. Chyba przegiąłeś, ale popatrzę jeszcze, może zmienię zdanie.
Pzdr
Ja się może nie za bardzo na tym znam ale obejrzalem już chyba wszystkie fotki w tym wątku i podpisze się pod postem poprzednika.
Obróbka jest...dziwna
IMHO, nie pasuje do klimatu zdjecia, już wolałbym BW i to bardziej miękko.
Miśki sympatyczne, zwłaszcza 636. fotka udana.
637. zdjęcie zupełnie mi nie leży - po pierwsze wrażeniowo do mnie nie trafia, a po drugie sprawia wrażenie pozowanej - mężczyzna chyba patrzy w Twój obiektyw... A to się kłóci z naturalnością takiego ujęcia.
Natomiast 638. - kompozycja ok, pomysł też niezły, natomiast obróbka okropna... Olbrzymie ziarno, zwłaszcza w wypranych ze szczegółów miejscach, nie wiadomo czemu rozjaśniona twarz dziewczyny po lewej - do tego straszne przepały. Czy ta fotka była ratowana? Chyba dziewczyny nie były aż tak ruchliwe, żeby im nie strzelić drugiej fotki, słabiej naświetlonej. A jeśli to przeoczenie - to moim zdaniem ta fotka nie jest aż tak świetna, żeby ją do tego stopnia ratować. Chyba, że to po prostu taki koncept - cóż, nie pasuje mi - wygląda na ratowane, niewłaściwie naświetlone zdjęcie.
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Dziękuję za komentarze. Nikomu nie podoba się ostatnia fota? Obróbka oczywiście świadoma, ale jak widzę nie spotkała się z dobrym odbiorem. No, nic... Tymczasem kolejna fota:
639
"Telefon do Pana Boga"
Mi się 638 podoba, lubię przegięte obróbki
639- bardzo ciekawe. fajnie skomponowane. strzeliłeś siostrzyczce prawie spod piersi![]()
no dobra 638 mnie się podobała bo jest inna obróbka niż przy innych Twoich zdjęciach. Ciekawa obróbka i oddech odmiennościA nie pisałem wcześniej bo wększość zdjęć w tym wątku mi się podoba więc zazwyczaj tylko oglądam co by nie przechwalić.