Nigdy nie miałem żadnego kwasu. Zastanawiam się, na ile to zasługa mojego sprytu, a na ile mojej posturyZamieszczone przez k@czy
![]()
.
Nigdy nie miałem żadnego kwasu. Zastanawiam się, na ile to zasługa mojego sprytu, a na ile mojej posturyZamieszczone przez k@czy
![]()
.
Strzelam, że posturyZamieszczone przez Rafał Czarny
Też kiedyś taki będę i jeszcze lepsze zdjęcia zrobię
Choć prawdą jest, że (pamiętając dancing w Łodzi) dyskretny w swoim fachu jesteś
Z ostatniej serii podoba mi się tylko 627. Fajna kompozycja, zrównoważona, Panie patrzą i idą dokładnie w dwie różne strony i "ważą" w kadrze tyle samo.
Pzdr
Dziękuję za komentarze.
630
obstawiam posturyZamieszczone przez Rafał Czarny
ja bym się bał odezwać jabyś mi zdjęcie zrobił
![]()
630 - ale ich podszedłeś blisko. Ktoś się chciał zasłonić?
Wiesz, gdy patrzę na Twoje zdjęcia zawsze próbuje sobie wyobrazic tę sytuację.
Na przykład ostatn ia fotka, para skośnookich turystów, trochę zagubiona w Krakowie, prosi o pokazanie drogi na planie przechodzącą kobietę- tubylca.
Cała grupa zajęta wyjaśnianiem, zrozumieniem wyjaśnień, powstają rożne łamńce językowe, kobieta az łapie się za głowę, jak to wytłumaczyć a Ty?
Ty pewnie przemyksz obok, z aparatem na biodrze i strzelasz "na czuja" tę scenkę.
Tak to wyglądało?![]()
Wyczułeś już chyba tego Ricoha, podchodzisz coraz blizej a fotki są prawie że "namacalne", wydaje się, że wystarczy wyciągnąć szyję i można by zajrzeć przez ramię kobiety i sprawdzić na planie, czego właśiwie tam szukają.
Pierwsza klasa![]()
Nie zorientowali się, choć fota strzelona z pół metra. Ten mój malutki Ricoh jest za...sty do takich akcji.Zamieszczone przez ziemia01
DokładnościowoZamieszczone przez Oleryk
. Czekam na wiosnę, bo zimą nie bardzo chce mi się łazikować.
627 mi się bardzo podoba. sam nie wiem czemu, ale od razu przykuło moją uwagę.. świetne jest.
Dziękuję za oceny. Kolejna fota uliczna:
631
He ,he stałeś za ladą.![]()
Fajne ujęcie .
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500
Rafał pokazał nam trzy palce
Fajny kadr, jak zwykle pobudza moją wyobraźnię![]()