Dziękuję za komentarze.
Kolejna fota zrobiona jest Ricohem GX100. Myślę, że dobrze pokazuje możliwość podchodzenia do ludzi z szerokim kątem. Nie zorientowali się, że im pstryknąłem fotę, choć stałem nie więcej niż 1,5 metra od nich.
625
Dziękuję za komentarze.
Kolejna fota zrobiona jest Ricohem GX100. Myślę, że dobrze pokazuje możliwość podchodzenia do ludzi z szerokim kątem. Nie zorientowali się, że im pstryknąłem fotę, choć stałem nie więcej niż 1,5 metra od nich.
625
Coś pięknego.
A ta kobieta chyba coś przeczuwałatak spogląda.
![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Ciekawe, szkoda tylko, zę głowa się ucieła gościowi z tyłu... ale kadr mi się podoba i nadaje sie do dalszej eksploatacji![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
hehe kobitka cię chyba dojrzała. Niby zwykły strzał a ma coś w sobie
Też wygląda na to, ze kobitka zerknęła na Twoj aparacik ale chyba nie skojarzyła, ze właśnie robisz im zdjęcie.
Fajne możliwości daje ten Ricoh w Street foto![]()
Moda na sukces u Czarnego, zdjęcie 625
tak mi się skojarzyło :P
Jak dla mnie - sam kadr nic ciekawego, ale rzeczywiście fajnie pokazuje możliwości Ricoha. Na pewno zaowocują one wieloma ciekawymi ujęciami![]()
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Fotka jest portretem pary f/m w ruchu, ciekawe twarze, energiczny chód, frontalnie nachodzą na widza. Szkoda części twarzy tego po prawej. Kawalek Krakowa z tyłu ładnie rozcieńczony. Bardzo fajny street, generalnie odbiega od innych streetów pokazywanych w galeriach, wciskanych w przedział "klimatyczne".
Rafał, oglądam Twoje fotki z Ricoha i wydaje mi się, że są baredziej soczyste, głębokie cienie są lepsze niż z E500, czy to moje złudzenie?
Pzdr, TJ
fotki niektore bardzo fajne
w niektorych chyba przesadziles troche z iloscia szumow
ale ja o czyms innym
chcialem zapytac czy czasem ludzie nie denerwuja sie ze wlazisz na nich z aparatem? miales jakas sytuacje ze ktos sie wnerwil lub zapytal po co mu robisz fotki?
Dziękuję za komenty.
Nigdy. Robię moje street sprytnie, bez chamówy. Wielokrotnie pisałem o tym w tym wątku.Zamieszczone przez Marcin510
Kolejna fota:
626