613 - świetne, po Le Parkour fajnie zowu zobaczyć taki ruch
614 - pan nawet podobny![]()
613 - świetne, po Le Parkour fajnie zowu zobaczyć taki ruch
614 - pan nawet podobny![]()
Ostatnie mi nie leży. Coś z tym kadrem jest nie tak, nie ma w nim tej "historii", jak zazwyczaj. Dawaj jakieś następne, coby Wigilię dobrym zdjęciem uczcić
Pzdr
Treść ta sama co w wielu moich ulicznikach - przemijanie.Zamieszczone przez suchar
Za Sucharem. Fota fajna ale - ściąłbym górę - te napisy rozpraszają i gość cięty po nogach - wolałbym żeby cały wlazł w kadr...Zamieszczone przez Rafał Czarny
I żeby nie było tak negatywnie - w końcu dziś wigilia - Naj na Święta i cały przyszły rok - niech robienie zdjęć sprawia Ci jeszcze większą frajdę niż dotychczas...
Obcięta noga pana i gdyby z tą panią szli razem z tej samej nogi to napis z góry by pasował
"Je rytm"![]()
kompozycja mi pasuje, ale drażni ucięta noga- poza tym fajna
Dla Ciebie jest, ale dla oglądającego (a na pewno dla mnie) nie bardzoZamieszczone przez Rafał Czarny
Dawaj następną fotę, coby zdążyć napisać peany pochwalne przed Wigilą
Pzdr
Rafał- od niedawna jetem na forum, dopiero ostatnio udało mi się prześledzić cały ten wątek- rany boskie telenowelę można by nakręcićJednakże składam wielki szacun dla twej osoby - zdjątka pierwsza klasa. oby tak dalej
Tylko Ty tu street robisz, wklej coś bo tak bym sobie pooglądał jak nie wiem co.
pozdrowienia KWADRANS