Fota się podoba. Nawet nie wiem czemu ale tak jest. Z uzasadnieniem mam problem bo to takie intelektualizowanie emocji a to różne światy. Ziarno i winieta nie przeszkadzają, ziarno jest jak piasek, który do nagiej modelki pasuje...
Fota się podoba. Nawet nie wiem czemu ale tak jest. Z uzasadnieniem mam problem bo to takie intelektualizowanie emocji a to różne światy. Ziarno i winieta nie przeszkadzają, ziarno jest jak piasek, który do nagiej modelki pasuje...
HL-kę to ja pamiętam doskonale.
Nigdy jednak nie slyszalem, żeby forsowac ją tak wysoko. Puściłeś oczko więc to pewnie żart.
Ziarno zaś jest chyba zbyt kontrastowe, nie uważasz?
Z 3200 to był żart. Ale 1600 ASA spoko, sam to robiłem.Zamieszczone przez Oleryk
Sam nie wiem. Ziarno dodaję od zawsze, ale robię to na pałę. Nie ma IMHO dobrej recepty na ziarno. Trzeba dostosować do konkretnego zdjęcia. Tutaj wymyśliłem, że ziarno będzie duże i ostre. Czy to był dobry pomysł? Nie wiem...Zamieszczone przez Oleryk
Rafale, zdjęcie bez rameczki wygląda źle?
pozdrowienia KWADRANS
605 rewela ! jeszcze tytul powinien być " ptasia grypa" to by było dżezi
bardzo mi się podoba.
pozdrawiam
Dobas
Foty najlepiej prezentują się na czarnym tle. U nas niestety jest białe. Dlatego IMHO nienachalna rameczka jest potrzebna. Gdyby tło byłoby czarne, wtedy ramka byłaby niepotrzebna.Zamieszczone przez Kwadrans
Zauwazcie, ze ulozenie ciala i "czlonkow" ciala jest super symetryczne, tzn. wszystkie linie i kreski wraz z ta najbardziej pozadana kreseczka wspolgra idealnie z pozostalymi. Nie wiem na ile to bylo przewidziane (podejrzewam, ze nie bylo) ale wyszlo idealnie. Moim zdaniem to IDEALNE zdjecie, wczesniej takiego nigdzie nie spotkalem. 10/10 pod tym wzgledem, jestem pod duzym wrazeniem.
Pozdrawiam
Ot sumienny obserwator![]()
Staranność i spostrzegawczość godna pozazdroszczenia.
Żadna kreseczka się przed Tobą nie ukryje, Peniek242
PS
Bez urazy, mój avatarek powinien tłumaczyć moje żarty...
[quote="Oleryk"]Ot sumienny obserwator![]()
Staranność i spostrzegawczość godna pozazdroszczenia.
Żadna kreseczka się przed Tobą nie ukryje, Peniek242
Punktem wyjscia byla oczywiscie "ta" kreseczka (zreszta bardzo dyskretnie pokazana) a potem to juz od szczegolu do ogolu. Teraz juz wiem jak szukac kobiety idealnej![]()
Rafał,
605 - bardzo surowy akt, ziarno wzmaga odczucie samotności, zagubienia, pogrążenia, naporu, modelka w pozie broniącej swojego ja. W fotce jest coś dla oka oraz dla intelektualnych spekulacji. Podoba mi się.
Pzdr, TJ